Nős férfi vagy, mégis te tanítottál meg szeretni!

Sokat gondolkodtam azon, hogyan írjam le neked mindazt, amit jelentesz nekem. Nehéz szavakba önteni az érzéseimet, igazából nem is lehet.

Mikor látom a szemedben a tüzet, érzem a szíved lüktetését, és hallom az önfeledt nevetésed, megszűnik a külvilág. Még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Bódító, mámoros állapot.

Te vagy az a férfi, aki megvalósította az elképzelhetetlent: megszelídítettél. Már nem ugyanaz a nő vagyok, aki egykor voltam. Az elmúlt hónapok, a gyönyör soha nem tapasztalt magaslatai, a veled töltött pillanatok mindent megváltoztattak bennem. Amikor tükörbe nézek, alig ismerek magamra.

Eltűnt az egyéniségem gyanakvó, hitetlenkedő fele. Amíg nem ismertelek, nem bíztam senkiben. Nem tudtam beszélni a legféltettebb titkaimról, a legmélyebb vágyaimról, és nem hittem, hogy bárki megért. De neked köszönhetően ez a sértődékeny pukkancs végleg a múlté! Melletted váltam azzá a nővé, aki képes felülemelkedni saját kishitűségén.

Szinte hallom, ahogy mondod: “Hiszen nem tettem semmi különöset!” Óh, dehogynem. Meghallgattál, bátorítottál, támogattál, és tisztelted a határaimat. Soha nem kértél tőlem olyan dolgokat, amiket valamiért nem akartam megtenni. A találkozásunk előtt tele voltam sérülésekkel, komplexusokkal, és másokat hibáztattam azért, hogy nem vagyok elég jó.

Abban az időben dagonyáztam a megkeseredettség mocsarában, és arra használtam a férfiakat, hogy felépítsék az önbizalmamat. De te valahogyan átláttál a falaimon, és olyan erőt adtál, amitől feloldódtak a gátlásaim. Ez a testi-lelki megnyílás csodája, ami csak akkor lehetséges, ha valaki biztonságban érzi magát a másik mellett.

FORRÁS: UNSPLASH

Most már bevallom, kezdetben tiltakoztam ez ellen a szerelem ellen, mert tudtam, hogy nős vagy. Éveken át csalt az exem, így zsigerből utálom az ilyesfajta sunnyogást és hazudozást. De nem ítélem el azokat, akik félrelépnek, inkább sajnálom őket. Mindig is úgy gondoltam, én soha nem lennék képes belemenni egy olyan történetbe, aminek a főszereplője egy családos ember.

Aztán egy nap betoppantál az életembe, és teljesen összezavart, milyen nagy hatást gyakoroltál rám. Egy idő után már nem érdekelt, hogy feleséged van, hogy a kedvedért sutba dobtam az elveimet. Semmi más nem érdekelt, csak az, hogy megéljem a veled való szimbiotikus élményt.

Teljes szívemből szeretlek, még akkor is, ha mások elítélnek érte.

A veled töltött idő ráébresztett arra, hogy ez a fajta kapcsolódás hiányzott a boldogságomból. Ami felemel és mindig többre inspirál. Tudom, hogy nagy kockázatot vállalok a szerelmünkkel. Tudom, kevés az esély rá, hogy elhagyd a családodat, és én nem is akarlak tőlük elszakítani. Fogalmam sincs, meddig leszünk mi ketten együtt, de bármi is történjék, abban biztos vagyok, hogy mindig különleges helyed lesz a szívemben. Köszönöm, hogy megtanítottál szárnyalni és új ablakot nyitni önmagam felé.

Nóra gondolatait Császár Zsanett jegyezte le.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok