A hármas szex életem leggyötrőbb élménye

2021-01-09 Esszencia

– Konvenciók – nevetett előző este gúnyosan a férfi. – Szívem, azok a kisemberek béklyói. Az átlagnak valók, hogy biztonságosnak látszó keretet adjanak az unalmas életüknek.

Én nem vagyok átlagos. És te sem, különben sosem álltam volna szóba veled. Ez van, kislány. Eljött a következő szint a kapcsolatunkban. Persze, nem kötelező, félre ne értsd. De nem tudod, mit hagysz ki. Most ne mondj semmit, látom, hogy felkavarta az ötlet a cuki kis lelkedet.

Holnap délutánra leszervezek mindent, ötkor várunk. Ha van kedved, jössz, ha nincs, köztünk semmi nem változik. Viszont, ha ez az este jól sikerül… – Egy ideig hatásvadász szünetet tartott, aztán kacsintott egyet. – Akkor azt hiszem, ideje végleg hozzám költöznöd. A menyasszonyom vagy, minek várjunk az esküvőig?

Reninek elakadt a lélegzete az utolsó kijelentéstől. Nem kellett a kiskapu a határidővel, rögtön igent mondott. Naná, hogy ott lesz, benne van, szuper. Hiszen ő nem átlagos, nem félős – különleges, mint a férfi. Két éve voltak együtt, de még mindig lenyűgözte a másik határozottsága és dörzsöltsége.

21 éves vidéki kislányként hihetetlennek tűnt, hogy egy ilyen alfahím lett a párja. Aki a pozíciója és a pénze miatt úgy él, ahogy akar, azt csinál, amit akar, és a munkájában emberek ezreinek a sorsa felett dönt.

Talán nem is szerelem volt ez, hanem rajongás. Ákos pedig a két év alatt nem tett semmit, amivel kiábrándította volna. A kapcsolatuk mélyülésével egyre izgalmasabb volt megismerni a valódi énjét. Az embert, aki a külvilág felé intelligens, példamutató vezető, kiváló sportember, sármos férfi – a magánéletben mégis vad és fékezhetetlen. De sosem bántóan, inkább csak elsöprően.

Reni még mindig nem hitte el, hogy ez a férfi az övé. Úgy érezte, mindent megkap tőle: cirógatást, törődést, szerelmet, izgalmas programokat, biztonságot. Sosem kért semmit, mégis kapott – mert Ákosnál ez alap. És most ez a férfi hármas szexet akar. A legjobb haverját szervezné be, azt mondja, jó lesz. Hogyan utasítsa el? Egyáltalán, miért ne menne bele? Le kell vetkőznie a kispolgári konvenciókat…

FORRÁS: PIXABAY

Erre gondolt, miközben készült a tükör előtt. Magabiztos kézzel húzta fel a combfixet az épphogy fenék alá érő ruha alá. Közben bekapcsolt a gépén egy 18 +-os filmet, amiben két férfi és egy nő hancúrozott, és cseppet sem érezte úgy, hogy a látvány taszítaná. Erősebb sminket tett fel, mint szokott, hiszen most játszanak – ma egy démon lesz, aki két tapasztalt harmincas férfit csavar az ujjai köré. Szerette a szexet, és elég korán kezdte, szóval, nem nagyon tudnak újat mutatni neki. Csak ez a hármas felállás maradt még ki – jutott eszébe elbizonytalanodva. De nem baj, legalább a szerelmével próbálja meg.

Vadító külsővel, kihívó tekintettel lépett be Ákos lakásába. Megnyugodva konstatálta, hogy Rolandban sem talál semmi kivetnivalót: helyes, intelligens, jó testű pasi. Ám amikor lekerültek a ruhák, már az első percben rájött, hogy ez nem az ő játéka… Mégsem szállt ki. Valami fura megfelelési kényszer arra késztette, hogy végigcsinálja az estét.

Egy pornószínésznő is megirigyelte volna, amit művelt, belül azonban kényszeredett volt. Zavarta, hogy egy idegen szőrös férfi comb simul a testéhez, egy idegen nyelve kotor a szájában, egy idegen parfümjét érzi, aki a nyakába szuszog. Minden második mozdulatával Ákosnál keresett volna menedéket. Aztán hirtelen már Ákos is idegennek tűnt…

Úgy érezte, mintha feltálalta volna magát két ösztönlénynek, akik most elevenen felfalják.

Mosolyogva köszönt el aznap este. Ákos gyanakvó meglepettséggel marasztalta, de ő egy hihető kifogásra hivatkozott, majd lelépett. Ám jó ideig nem hajtott haza, csak sírva ült a kocsiban. Maga is megdöbbent, mennyire megviselték és elbizonytalanították a történtek. Mintha másnak látta volna Ákost, mint eddig. Sőt, másnak látta az egész kapcsolatukat.

Talán ő sem az a lány, akinek gondolta magát. Talán mégis szüksége van konvenciókra. Egy biztos: soha többé nem akar hármas szexet. De mi lesz, ha a férfi újra ezt kéri? És mi lesz, ha nemet mond? Így is fog kelleni neki? Vagy ha igen, de egy idő után Ákosnak már ez sem elég izgalmas? Akkor mi következik majd? Megborzongott. Nem tudta, mit tegyen, hát csak remegő kézzel törölgette arcán az elkenődött sminket, és próbálta kitalálni a válaszokat…

Greta May novellája

Nyitókép: Pixabay

Tovább olvasok