Extra méretű férfiak – Te kapsz magadra gumit?!

Gumiban szexelni nem az igazi. Hiába van a csomagolásra írva, hogy extra vékony, vagy természetes hatású, akkor sem ugyanaz. Ezt szerintem nem érdemes vitatni. Viszont arról kevesebb szó esik, hogy lehet, azért utálod annyira, mert nem jó méretűt használsz…

Valószínűleg a nők sokkal jobban képben vannak, hogy mi számít átlagos férfi méretnek. Hiszen ha volt már 4-5-10 partnerük, akkor tudnak egy átlagot vonni, hogy mi az, ami kicsi, mi az, ami nagy. De mi, férfiak, maximum a pornófilmekben látunk farkakat, amik ugye vagy nagyok, vagy hatalmasak – tehát nem jók viszonyítási alapnak.

Az öltözőkben, zuhanyzókban pedig egy hetero pasi nem szokta a másik hímtagját stírölni, egyébként sem erektált állapotban mászkálnak ott a férfiak, szóval, az sem sok támpontot adhatna. Statisztikákat is lehet böngészni, de szerintem azokban meg mindenki hazudik, főleg ebben a kérdésben.

Tehát nekünk fogalmunk sincs, hogy az, amit a lábunk között lóbálunk, valójában hol helyezkedik el a farok méretskálán a hahától a hűháig. Persze, ha volt már pár kapcsolatod, akkor a barátnőid visszajelzései alapján már tisztul a kép. Ha nem kérdezi meg aktus közben, hogy bent vagy-e már, akkor nagy baj nem lehet. Ha pedig azt mondja, hogy ez nem biztos, hogy be fog férni, akkor büszke vigyorral kezdheted meg ennek tesztelését.

Mivel az óvszert senki sem szereti igazán, és egyébként nem is túl gazdaságos fogamzásgátló eszköz, ezért egy hosszútávú kapcsolatban a legtöbben valamilyen más módszerhez folyamodnak. Így például nekem sem volt túl sok fogalmam arról, hogy valójában mekkora egy átlag gumi. Mekkora mérettől mekkoráig jó? Persze a micsoda nőben volt az arany csomagolású „kifejezetten bajnok fazonokra”. Dehát az biztos a pornós óriásoknak van, a standard meg mindenki másnak. Hát nem.

FORRÁS: UNSPLASH

Gondolom, akinek a normál óvszer nagy, az észreveszi, hiszen könnyen lecsúszik, gyűrődik. Viszont akire kicsi, az nem biztos. Hiszen a gumi kényelmetlen – biztos azért sikerül nehezen felhúzni, mert keveset használod, és nincs benne elég gyakorlatod. Persze ez is lehet, de talán érdemes kicsit utánanézni ennek.

A normál méretű óvszerek névleges átmérője (össze kell nyomni a gumit, és így a két végponton mérik) 53mm. A forgalomban lévő különböző márkák XXL-es termékei 57 mm-esek. Na, de honnan tudod, hogy neked mekkora lenne jó?

Van egy oldal, a mysize, ahol a péniszed körmérete alapján megtudodhatod, hogy mi való rád. Náluk 47mm-től 69mm-ig lehet kapni az óvszereket. Igen, most megint az van, mint tinikorodban, hogy elkezded méregetni, mekkora. Csak most nem vonalzóval, hanem centivel, és nem a hosszát, hanem a körméretét…

Az oldalt nem linkelem, mert nem fizetnek a reklámért. De aki ez alapján nem tudja megtalálni, az szerintem jobb, ha inkább nem próbálkozik a szexszel, nehogy valami baleset legyen a vége. A lényeg pedig, hogy ha nagyon kényelmetlen az óvszer, nehezen tudod felhelyezni, akkor tényleg lehet, hogy nem a te méreted. Viszont ne legyél hülye, és ha új partnered van, vagy máshogy nem védekeztek, akkor használd! Még mindig kellemesebb, mint egy nemi betegség, vagy azon parázni, hogy lesz-e két csík a terhességi teszten…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok