Tiszteld a testem és a múltam – akkor beléd szeretek!

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Persze, tudnék mit írni róla. De helyette inkább eszembe jutott 10 érv, amiért bele tudnék szeretni egy pasiba. 

Érvek, amik miatt újra megnyílnék neked, te kiismerhetetlen Férfi…

1. Hagyod, hogy én csókoljalak meg először. Nem azért, mert töketlen vagy! Egyszerűen küldöd a jeleket, hogy te is szeretnéd már, de kivárod, amíg én magam is annyira akarom, hogy ne tudjak ellenállni neked.

2. Irányítod a beszélgetéseinket. Úgy, hogy elhiszem: én vagyok, aki kérdez, és te válaszolsz. Közben pedig megannyi választ kicsikarsz belőlem. Csodálatos férfiúi taktika, de kevesen tudják alkalmazni.

3. Megkérdezed, milyen napom volt, és tényleg érdekel. Valljuk be, ha jön a kedvestől egy ilyen üzenet, a szemünket forgatjuk. Mert sokszor érezzük, hogy igazából nem érdekli… Na de amikor tényleg érdekel, és aztán kérdezgetsz is a beszámolóm alapján, az mámorító!

FORRÁS: PEXELS

4. Megérted a „bajunkat”. Ha azt mondom, most éppen kurvára fáj a hasam, fáj a fejem, a derekam, és különben is, mindenki menjen a… Te akkor édesen hozol egy görcsoldót és egy tábla csokit.

5. Bármit elmondhatok neked. Ritka az a férfi, aki a nők “hülyeségeit” végighallgatja. Még ritkább, aki együtt is tud érezni, és nem kap féltékenységi rohamot, ha a barátnője a múltjáról beszél. Számomra nagyon fontos, hogy a múltbeli tapasztalataimról is tudjak beszélni a párommal, és természetesen ő megteheti ugyanezt velem.

6. Fontos neked a véleményem. Nem kell, hogy egyetérts! Egyszerűen csak meghallgatod, ha pedig nem tetszik, mosolyogva mondd, hogy „Másképp gondolkodunk, de ez nem baj.”

7. Tisztelettel bánj a testemmel. Ne csak a magad örömét keresd bennem, adni is akarj, ne csak kapni!

8. Tisztelettel bánj a tárgyaimmal. Ha belépsz a lakásomba, ne trappolj végig a szőnyegen a koszos cipőddel! Vedd figyelembe, hogy az én kis váramat én tartom rendben. Ne akarj káoszt okozni nálam!

9. Merj szembeszállni velem, ha meg vagy győződve az igazadról! Kinek van szüksége egy bólogatós kutyára?

10.Végül kérlek… kérlek, engedd meg, hogy szerethesselek! Teljes szívemből és minden erőmmel!

Nyitókép: Pexels

Tovább olvasok