Egyetlen csók után beléd szerettem…

Csodálatos képek jelennek meg a fejemben, amikor rád gondolok. A pajkos mosolyod, ami néha a tekintetedben bukkan fel, néha a szád szélén vagy az ajkad alatti gödröcskében.

A hangod, ahogyan édes szavakat súgsz a fülembe. Ha becsukom a szemem, érzem a bőröd puhaságát, az arcod simaságát, a feszülő izmaidat. Beleborzongok a mámort keltő érzésbe. Te jelented nekem a levegőt, a fényt, a vágyakozást, a bizakodást… az egész világot. Amikor veled vagyok, minden, ami korábban komplikáltnak és fájdalmasnak tűnt, már nem tűnik annak.

Tudod, az évek során rengetegszer elképzeltem, milyen jó lenne békében, harmóniában élni valakivel. Megfelelési kényszerek, hamis álarcok és fárasztó játszmák nélkül. Sokat próbálkoztam, randizgattam, de valahogy sohasem éreztem, hogy IGEN, megtaláltam. Utólag belegondolva, fogalmam sem volt, hogy mit is keresek egy férfiban – egészen addig, amíg meg nem ismertelek téged.

Felnézek rád, tisztellek a bátorságodért, és szépnek látlak. Nemcsak a külsődet, hanem a belsődet is. Az irántad való szerelem egyike azon kevés dolognak, amit soha nem reméltem volna. Az életem attól a perctől kezdve a lényed köré fonódott, hogy egy rozéillatú nyári éjszaka először megcsókoltál. Ez a meleg, halk csók elég volt ahhoz, hogy megnyissam előtted lelkem kapuját. Hogy teljesen elszédüljek izzó varázsodtól és ráébredjek arra, mi hiányzott eddig az életemből.

FORRÁS: UNSPLASH

Azt mondják, a szerelem szikrát gyújt a szívben, és nem tévednek. A pillanat, amikor az ajkad az ajkamhoz ért, maga volt a mennyország. Még a csillagok is lehullani látszottak az égboltról. Olyan érzés volt, mintha így akarnád feledtetni velem minden egyes magányosan töltött estémet, és így akarnál kárpótolni azokért a fájdalmakért, amiket mások okoztak nekem.

Akkor, ott, azon a félhomályos teraszon, míg körülöttünk a zongora hangjai táncoltak, a tiéd lettem. Hitet és bátorságot öntöttél belém a boldogság felé vezető úthoz. El sem hinnéd, mennyit álmodoztam erről a jelenetről. Sokszor elképzeltem, milyen lesz majd, amikor ott áll előttem a nagybetűs Férfi és gyengéden magához húz. De az álmaim meg sem közelítették a valóságot. Az elmúlt harminc évemben még nem volt részem ilyen elemi erejű, eksztatikus élményben.

A sors legnagyobb ajándéka, hogy egymásra leltünk. Köszönöm, hogy te vagy a biztonság ebben a felfordult és folyton változó világban. Köszönöm, hogy jobb emberré teszel, hogy bölcsebben látom a dolgokat. Köszönöm, hogy inspirálsz. Nemcsak a munkámban, hanem abban is, hogy – az apró örömöket kiélvezve – mindenben meglássam a jót.

Édesem! A türelmed, a kedvességed és a kitartásod nélkül úgy félnék a szerelemtől, mint a tűztől. Le kellett számolnom a múltammal, hogy jövőm lehessen. Úgy értem, olyan jövőm, amilyenre mindig is vágytam, ami sokkal magasabb minőséget nyújt, mint a korábbi csapongásaim. Te adtál ehhez reményt, ezért szeretlek. Köszönöm, hogy vagy nekem.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok