Egy szép nő bármit megtehet a férfiakkal?!

Sokáig megelégedtem a külső szépséggel egy nőnél, nem érdekelt, hogy belül mi lakozik. Így léptél te is az életembe.

Már akkor elbűvöltél, amikor még csak társkeresős képeket láttam rólad, ezért kezdtünk ismerkedni. Nem te voltál az első nő, akivel kapcsolatba kerültem a válásom után, de senki nem varázsolt el ennyire. Senki nem vette el az eszem úgy, mint te.

Amikor sor került az első randevúra, ez csak fokozódott. Végre egy olyan ízig-vérig nő állt előttem, akire mindig is vágytam – legalábbis, amit látni engedtél, ezt sejtette. Pedig ha betekinthettem volna a színfalak mögé, biztos alábbhagy a lelkesedésem.

De nem így történt. Nagyon jól álcáztad magad, ügyesen elrejtetted a valódi éned. Pont csak annyit mutattál meg magadból, ami elég volt ahhoz, hogy elcsavard a fejem. Elkövettem egy nagy hibát: keveset kérdeztelek.

FORRÁS: UNSPLASH

Emiatt csak azt tudtam rólad, amiket magadtól meséltél, és ebből nem minden volt igaz. Keveset beszéltünk a korábbi életünkről, a párkapcsolatainkról, a családunkról. Így nem tudtam összerakni rólad egy olyan képet, amiből valósan láttam volna a személyiséged. Beértem annyival, hogy szép vagy és kívánatos.

Testileg intim viszonyba kerültünk ugyan, de lelkileg sosem. Nem ismertük egymás titkait. Hónapok múltán is csak annyival kerültem hozzád közelebb, hogy tudtam, hol vannak a tested legérzékenyebb pontjai. Rendkívül erős nőnek mutattad magadat, én pedig asszisztáltam mindehhez.

Közben pedig egyre hátrébb szorultam a sorban, egyre kisebb és nyomorultabb lettem a szemedben. Úgy érezted, kettőnk közül te vagy a nagy, a menő, a csúcsszuper. Engem csak egy erős közepesre értékeltél. Pedig ha tudnád, hogy én is csak az elődeidhez képest tartottalak olyan rendkívülinek!

És untam már a társkeresősdit. Ezért magasztaltalak annyira. Hagytam, hogy űzd a kis játékaid és engem is a kedvenc játékodként kezelj. Nem szóltam, hogy nincs igazad, nem mondtam, hogy hülyeség, amit beszélsz, megengedtem, hogy uralkodj rajtam.

Nem a nagyságod miatt kerültél trónra, hanem mert behódoltam neked. Cserébe megelégedtem azzal, hogy egy szexi nőt kísérgethetek, egy őrjítő külsejű nővel bújhatok ágyba. A szépséged és a partnerfüggőségem miatt tudtad azt tenni, amit tettél.

Kizsákmányoltál, érzelmileg manipuláltál, míg ki nem szívtad belőlem az utolsó csepp vért.

Végül eldobtál magadtól. Ma már nem elégszem meg az izgalmas külsővel, sokkal többet akarok egy nőtől. De ehhez te kellettél, hogy megtanítsd nekem a keserves leckét…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok