Sztárpárok, akik hűséggel kitartanak egymás mellett

A celebek életét nyomon követni állítólag sekélyes szórakozás, hiszen egy magát valamire tartó, művelt embernek megvan a saját élete. Nem érdekli Beckham hűtlensége vagy Brangelináék válása. 

Van olyan is, aki nem vallja be, hogy érdeklik a pletykák, mégis bőszen szitkozódik a cikkek alatt. Elhagyták? Megcsalták? Biztos megérdemelte! Boldog? Ez csak a látszat!

Bevallom, hogy én szeretem a sztárhíreket. Örülök, amikor valaki szép, gazdag és sikeres, mert ez azt mutatja, hogy meg lehet csinálni. A hírességek hosszú boldog házasságai példamutatóak lehetnek az átlagember számára is.

És az is tök jó, amikor valaki sok szakítás után megtalálja végre a boldogságot. Mert megmutatja a szingli lányoknak, hogy van remény, és egyáltalán nem baj, ha harminc vagy netán negyven felett érkezik a herceg fehér lovon. De kik azok a sztárpárok, akiknek házassága példaértékű lehet számunkra?

Amal és George Clooney 

Amal Clooney azért iszonyatosan vagány, mert nem üres celebkedéssel lett híres. Libanoni menekült családból származik, híres nemzetközi és emberi jogi sztárügyvéd. Sikerült bekötnie George Clooney fejét, és nem mellesleg a ruhatára is lenyűgöző.

FORRÁS: WIKIPÉDIA

Példája bizonyítja: szó sincs róla, hogy az önálló, erős nők egyedüllétre lennének kárhoztatva, vagy ijesztőek lennének a férfiak számára. Amal harminchat évesen talált rá az igazira. Esetükből pedig egyértelműen kiderül, hogy a megrögzött agglegények is csak addig maradnak elköteleződni nem akaró szinglik, amíg be nem toppan az életükbe a nagybetűs Nő.

Amal és George Clooney 39 és 56 évesek voltak, amikor megszülettek az ikreik, Alexander és Ella. Boldogságuk és szerelmük szemmel láthatóan nyolc éve töretlen.

Kurt Russell és Goldie Hawn

Goldie 21, Kurt mindössze 16 éves volt, amikor egy filmforgatáson megismerkedtek egymással 1966-ban. Goldie érthető okokból túl fiatalnak tartotta a srácot, így csak sok-sok évvel később, ‘83-ban, egy újabb találkozáskor kezdtek randizni.

Persze csak forgatás utáni gyakorlásnak tervezték az esti kimenőt, hogy jobban sikerüljenek majd a közös táncjeleneteik. Goldie ezután meghívta Kurtöt az új házába, hogy ott folytassák az estét, de nem volt még kulcsa hozzá. Emiatt be kellett törni az éjszaka közepén – így a randi egy ideig a rendőrséggel közösen, majd később kettesben, egy hotelszobában folytatódott…

Mindketten megszegték azt a fogadalmukat, hogy soha nem fognak összejönni egy kollégával, és gyakorlatilag az ominózus este óta együtt élnek. Azóta már persze boldog szülők és nagyszülők. Azt mondják, azért nem házasodnak össze, mert a kapcsolatuk így is évtizedek óta tökéletes, egy papír nem tudna hozzátenni semmit.

David és Victoria Beckham

David Beckham már régebben, egy Spice Girls videoklipben kinézte magának Victoriát. Mégsem volt annyi bátorsága, hogy leszólítsa, amikor élőben is látta. Csak integetett neki – amit később persze mélységesen megbánt.

Szerencsére összefutottak még egyszer, egy jótékonysági futballmeccs utáni buliban, ahol már el tudta kérni a telefonszámát (amit azóta is őriz). Onnantól kezdve minden úgy történt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Egy évre rá eljegyezték egymást, négy gyermeket nevelnek, és több mint húsz éve házasok.

Hiába ők a világ legstílusosabb házaspárja, nekik is megvannak a saját hullámvölgyeik David állítólagos hűtlenségének köszönhetően. Hogy igazak-e a pletykák, azt csak ők tudnák megmondani. Az mindenesetre tiszteletre méltó, hogy a magánéleti problémáikat szigorúan a négy fal között beszélik meg. Victoria soha nem adta ki Davidet, csak annyit nyilatkozott, hogy azért bizony dolgozni kell, hogy húsz évig életben tartsanak egy házasságot.

Szerintem egy olyan korban, amikor az emberek lépten-nyomon szakítanak, a kapcsolatok jönnek-mennek, igenis van értéke egy hosszú ideig tartó sztárházasságnak. Még akkor is, ha a sztárok élete sem tökéletes, hiszen ugyanolyan földi halandók, mint bármelyikünk.

Nyitókép: Wikipédia

Tovább olvasok