Arra is féltékeny vagy, ha a pasid ránéz valaki másra?

Újabb csajos beszélgetés. Elkottyintottam, hogy az egyik pasim anno azzal cukkolt: nagyon szeretne elmenni egy sztriptíz bárba a haverjaival. Kipróbálná legalább egyszer, mert biztos iszonyat buli lehet.

Vállat vontam: miért ne? A srác olyan kiskutya szemekkel reagált, hogy szinte megsajnáltam. Lehet, hogy csórikám részéről ez valami tétova féltékenységkeltési kísérlet vagy “teszt” akart lenni? Ezek szerint megbuktam rajta – upsz. (Bocs, srácok, de amikor egy felnőtt férfiember kisfiúként próbálja feszegetni a határait, vagy épp rákattan a kedvenc mozihőse életstílusára, azon én csak mosolyogni tudok.)

Esztit rögtön kirázta a hideg a gondolatra, hogy az ő mátkája állati ösztönei által kiszolgáltatva egy kondányi cickó között végezze. „Miért, ez mitől más, mintha pornót nézne?” Még szerencse, hogy a barátnőm már elég rég ismer ahhoz, hogy megbékéljen vele: az ő barinője nem normális, lehet, hogy nem is 100%-ban nő, de hát ezért kár piszkálnia a nyomorultat.

Persze hosszas dilemmázás vette kezdetét – csak úgy, csajosan -, mi számít megcsalásnak, érzéketlenségnek, hadd ne soroljam. Eszti elég szigorú álláspontot foglalt el. Náluk egy árva meztelenkedős öngyújtó, egérpad, pakli kártya sincs megtűrve, és punktum. Más nőket nézegetni, bármilyen formában, egész egyszerűen skandallum.

Ezen a ponton még jobban elástam magam a szemében: annak idején ennek a srácnak ugyanis volt 3D-s egérpadja, full erotic, mondanom sem kell. “Csöcsike” sokáig velünk volt, de sajnos senki sem örök életű. Az egyik bögye lassan, de kérlelhetetlenül ereszteni kezdett – hiába próbáltuk megmenteni a zselés tömést, gátat szabni a súlyos sérülés továbbterjedésének.

Elvesztettük Csöcsikét, meggyászoltuk. (Nem tudtuk, melyik felekezethez tartozik – a mise elmaradt.) Miután túljutottunk a sokkon, be akartam tölteni a pasim szívében keletkezett űrt, és újabb szilikon csodára kezdtem vadászni a neten. Igaz, Új Csöcsike sosem vehette át a régi helyét, de azért így is boldog volt vele.

Lehetséges, hogy én vagyok túl naiv. Vagy egyszerűen csak magamból indulok ki – öreg hiba. Sztriptíz bár, pornófilm, a haveroktól kapott, jópofának szánt ajándékok, vagy akár egy rövid, elkalandozott pillantás – komolyan ezektől tartasz? Tulajdonképpen ugyanarról szólnak. Pillanatok, amik felcsigázhatják ugyan a fantáziád, de valójában csak guszta húsdarabok, semmi többek.

FORRÁS: UNSPLASH

Talán neked is elkalandozik a fantáziád, mikor megakad a szemed egy kockás hason vagy egy szép arcon. A szép arc megpillantásától az ágyig viszont hosszabb út vezet. Találkozik a tekintetetek. Miközben kitágul a pupillája, valahogy a pillantása is fátyolosabbá válik. Rád mosolyog. Talán kissé belepirulsz, de szinte akaratlanul mosolyogsz vissza.

Érzed az illatát. Megszólít, van valami a hangjában, magad sem érted, mi is az, de kellemesen megborzongsz tőle. Megnevettet. Óvatosan, szinte véletlenül hozzád ér egy pillanatra, meleg és erős a keze… Amíg ez nem történik meg, addig az egész nem több, mint egy gasztrofotó egy éttermi menüsor mellett – csak a szemeddel kívánod, de ha már részt vettél egy meghitt vacsorán, nem kérsz belőle.

Ami engem illet, ha egy kockás has láttán netán az a fránya képzelőerő kissé messzire szaladt bennem, akkor újra meg újra ugyanazok a kérdések, kételyek kúsztak a gondolataim közé észrevétlenül. Oké, oké, de vajon ő is úgy érne hozzám, dédelgetné az arcom a tenyerei között? Az ő illatától is borzongás fut végig a gerincem mentén?

Ő is úgy érint, úgy csókol, mintha a gondolataimban olvasna? Az ő szája is sárgabarack ízű? Nem. Valószínűleg nem. Ez kiábrándítóbb volt, mintha valóban el is jutottam volna odáig, hogy kipróbálhassam. Észre sem vettem, mikor engedtem el gondolatban azt a túlidealizált alakot, hogy a pasim képe úszhasson be a helyére – de már rég nem az ismeretlen uralta a képzeletemet.

Ha valamelyikőtök mégis elcsábulna egy szép arc láttán – elég valószínűtlen, hogy nem egy öngyújtó lesz az oka.

Amikor már a barack íze fanyarrá vált a szádban, az édes borzongás tovatűnt, az izgatott, meleg, átszellemült pillantások a múltba vesztek, amikor recsegni kezd alattatok a jég – nem az számít, hogy milyen egérpadot tartasz otthon. Addig viszont, míg valaki minden alkalommal a barack illatával itat át téged, amikor csak hozzád ér – a helyedben én nem tudnék féltékeny lenni egy éttermi menüsorra. Bocs.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok