ZIA: A nők a tökéletlenségükkel együtt tökéletesek!

2021-04-23 Sikk

A nők a tökéletlenségükkel együtt tökéletesek! – üzeni az első magyar highstreetstyle márka, a ZIA.

Csizmazia Anett, az alapító, és Fülöp Luca, textiltervező, megálmodták a természetközeli nő városi ruhatárát. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Megmutatjuk!

Az SS21 nevű nyári kollekció a funkcionalista fenntarthatóságra fekteti a hangsúlyt.

A tervezők célja, hogy a városi, elvárásokkal teli életet közelebb hozzák a természethez. A kollekció egyedi logóját minden egyes darabra kézzel festik fel, ezzel is szimbolizálva, hogy a természetesség tökéletlen.

FORRÁS: ZIA

A minimalista szabású, fehér, bézs, fekete és okkersárga alapdarabok könnyedén kombinálhatók egymással, így akár évek múlva is előkaphatod őket a gardróbodból. Az organikus anyagokból készült ruhák között bohém kimonókat és elegáns maxiruhákat is találhatunk, miközben játékosan keverik az oversize fazont a női test szépségét kiemelő ruhadarabokkal.

FORRÁS: ZIA

Különlegesség, hogy most debütál az újrahasznosított anyagokból készült ZIA beach kollekció is, amiben gyönyörű fürdő- és strandruhákat találhatunk.

FORRÁS: ZIA

Kiegészítők terén a ZIA szintén a tökéletlen egyediség mellett teszi le a voksát. Németh Franziska ékszertervező fantasztikus, nyers kristályokat álmodott meg, amelyek a maguk egyediségével diszkréten és erőlködés nélkül hívják fel magukra a figyelmet.

FORRÁS: ZIA

Nyitókép: ZIA

Tovább olvasok