Így készítsd ki a csajodat szakszerűen!

2021-04-28 Koffein

Hogyan boríts ki egy nőt? Segítek! Összeszedtem neked 10 pontot, amivel tuti, hazavágod a nőiességét – és így a kapcsolatotokat is.

Ne aggódj, mire a pszichológus számláját fizetned kellene, már nem lesztek együtt. Persze ezt most értsd „jól”, nem azért írom le ezeket, hogy így csináld, hanem pont azért, hogy NE!

1. Mindenképpen tégy megjegyzést az alakjára! Azt ugye minden nő szereti, ha kritizálják. Lehetőleg szard le, hány gyereket szült, hogy fáj mindene a kisgyerek állandó emelgetésétől, és a mindennapi dolgok mellett csak alvásra vágyik, nem tornára. Ezek mind csak kifogások! És amúgy nem árt, ha tükörbe is nézel, mielőtt megszólalsz, hogy te milyen csittifitti formában vagy…

2. A kommunikáció lehetőleg legyen egyoldalú, és ha problémája van, vicceld el, röhögd ki, eszed ágában ne legyen megbeszélni! Aztán mindenképpen csinálj úgy, mintha a beszélgetés meg sem történt volna. Ha ő nem hozza fel a lezáratlan témát, te még a világért se tedd meg! Persze, jól van az úgy, megoldódik majd magától, és amúgy is, kit érdekel? És persze idetartozik az az alpont is, hogy közöld vele: ne hisztizzen és ne csinálja szándékosan a feszültséget.

 

3. Tök mindegy, hogy melegítőben, smink nélkül van a csajod, vagy full cicomában, csipkés harisnyában miniszoknyával – egál! Soha ne dicsérd meg! Még a végén elbízza magát. (Vagy másoktól várja, amit tőled nem kap meg.)

4. Lehetőleg semmit ne segíts neki otthon! Mert a gyerek, a háztartás a nő feladata, még ha dolgozik mellette, akkor is! Vegyél mindent teljesen magától értetődő, alap dolognak. Neked alanyi jogon jár, hogy a munka mellett csak pihenj. Hunyj szemet afelett, ha már ki van purcanva… Elvégre is nő, nemde? Erős és megtörhetetlen, mindent megold. Ez igaz is. Meg. Mert muszáj neki…

5. Egy pár év elteltével már teljesen érvényes elfelejteni a randikat és a közös programokat. Hiszen mit akar még amellett, hogy kidolgozod a beled a családért??? Még mászkáljatok is??? Hát ez hülye… Még akkor se vidd el semerre, ha kéri, mert kicsit kiszabadulna a hétköznapokból!

FORRÁS: UNSPLASH

Hiszen anyának lenni egy állandóan csodálatos és boldog állapot… És ő is kimozdulhat! Mehet a játszótérre, ami egy igazán frankó kis hely, ott aztán közösségben is lehet, beszélhet őt érdeklő dolgokról. Mint a gyerek fogzása, éppen milyet kakált aznap és társai.

6. Ha már legalább 1-2 éve együtt vagytok, a szexben az előjáték el is hagyható. Melóztál már eleget, minek húzni az időt? Kinek kell egy kis ráhangolódás, simogatás, kedves becézgetés, ugye? Hiszen ő mindig ott lesz neked. Még akkor is, ha 5 perc alatt lerendezed. Örüljön, hogy a fárasztó munka mellett te legalább ennyire összeszeded magad!

7. És ha már az előjáték elhagyható, egy idő után a szex is. Jól van az úgy pár hetente, havonta. Minden kapcsolat ilyen, egy idő után nincs ebben semmi különös… legalábbis falusi meg városi pletykákból ezt hallani…

8. Ha már tele lesz a tököd az egésszel, kezdj titkos viszonyt, egy jó alakú, heti pár órára mindig vidám nővel! Ha már egyszer ugye annyit dolgozol, a kedves párodat meg nem értékeli, akkor kijár neked heti 1-2 óra nyugi meg feltöltődés az otthoni szar hangulatért, nemde?

Ne aggódj, hacsak nem vagy nettó szerencsétlen, egy ideig tuti nem buksz le. Hiszen otthon, meló, ház, gyerekek meg a lelki vívódások mellett, amit okozol, tuti nincs se idő, se energia nyomozgatni. Biztonságban vagy. Egy ideig.

9. És ha már végképp eleged lett, a pár órás csajod lehet akár az „új állandó” is. Hiszen ő biztosan sokkal jobb, türelmesebb, cukibb, meg hát dögösebb és fiatalabb is, mint a mostani párod. Csakis jó cserét csinálhatsz, elvégre is ki akar egy sárkánnyal, egy hárpiával élni egy igazi kis tündér helyett?

10. Lehetőleg legyen amnéziád, és örökre felejtsd el, hogy a párod is volt valamikor  cukorborsó, hogy szeretettel fordult feléd, hiszen pont azért választottad őt…

Csak menet közben el lett cseszve az egész, és bár neki is van számtalan hibája, te túl sűrűn gyakoroltad ezt a pár pontot, és így végleg kinyírtatok egy olyan kapcsolatot, ami működött is volna, ha nagyobb figyelemmel fordultok egymás felé…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok