Popsi maszk: A párod is imádni fogja a selymes bőröd!

2021-05-20 Sikk

Tudom, nagyon bizarrul hangzik, de tényleg létezik olyan fátyolmaszk, amit a fenekünkre kell tenni, hogy szuper puha és kiütésmentes legyen.

Már egy ideje piacra dobták ezt a terméktípust, viszont még nem sikerült betörnie a köztudatba. Vajon mi lehet ennek az oka? Szégyellnénk beállni vele a kasszához, vagy pedig csak nem tudjuk elképzelni a használatát?

A ciki kassza bakit egyszerűen elkerülhetjük, hogyha online rendeljük meg a terméket. A második problémát pedig még könnyebben orvosolhatjuk, hiszen az interneten minden termékhez találhatunk használati utasítást, akár videó formájában is.

Két fátyolmaszk van a csomagban, tehát nem kell külön méretezést használnunk. Ugyanúgy tökéletesen fog hatni egy XS-es és egy XL-es popsin is. A felhelyezés sem olyan bonyolult, viszont érdemes tanga bugyit választanunk ehhez a kényeztető programhoz. De meztelenül is használhatjuk, ahogy kényelmesebbnek érezzük.

FORRÁS: UNSPLASH

Csak annyi a lényeg, hogy miután felhelyeztük, gyorsan feküdjünk a hasunkra, hogy ne mozduljon el a helyéről a fátyolmaszk. Ezután 20-30 percet maradjunk ugyanabban a pózban! Közben megjutalmazhatjuk magunkat egy résszel a kedvenc sorozatunkból vagy egy jó könyvvel.

Miután pedig minden értékes tápanyagot felszívott a bőrünk, csak szépen levesszük a maszkot.

(A biztonság kedvéért még várjunk pár percet, mielőtt felöltöznénk, hogy ne ragadjunk bele a nadrágunkba.) A maszk használata után érezhetően sokkal puhább lesz a fenekünk, és a kiütések nagy része is el fog tűnni. Ezzel nemcsak magunknak, hanem a párunknak is nagy örömet okozhatunk. Sőt, szerintem nyaralás előtt is érdemes feldobni egy popsi maszkot, hogy még magabiztosabban sétáljunk végig a strandon…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok