Ha mással bújnék ágyba, akkor is tudnál szeretni?

Andival a szakításunk után is kapcsolatban maradtunk, ami annyit jelent, hogy bizonyos időközönként találkozunk és nagyokat beszélgetünk. Örülök, hogy barátok tudtunk maradni, mert sok érdekes történettel szolgál az életéből.

Pár hónapja például nagy szerelmi dráma zajlik nála. Megismerkedett egy majdnem 30 évvel idősebb férfival, bár rengetegen próbálták lebeszélni erről a kapcsolatról. Én viszont melléálltam, mert úgy éreztem, ha nekik ez jó, akkor se nekem, se másnak semmi beleszólása nincs a dolgukba. Ők pedig jól megértették egymást.

Rég sejtem, hogy Andinak van egy kis apakomplexusa, így kiválóan érezte magát Péterrel, aki szintén boldog volt. A baj akkor kezdődött, amikor kiderült: a férfinak van egy kis szívproblémája. Emiatt olyan gyógyszereket írtak fel neki, amik negatívan hatottak a férfiasságára – vagyis nem tudott úgy teljesíteni a hálószobában, ahogy korábban.

Andi pedig az őszinte szerelme ellenére is nehezen viselte a kialakult állapotot. Ezen nem is lepődtem meg, mivel mindig nagyon szexcentrikus nő volt, és az érzelmi biztonság mellett fontos volt neki az érzékiség is. Hamarosan tehát egy szeretővel pótolta a kínzó hiányosságokat: talált egy fiút, aki jó az ágyban, de ennél többet nem akarnak egymástól.

Nem értettem, hogy ha szereti Pétert, akkor hogyan képes mással ágyba bújni, de nem ítélkeztem.

Azt mondta, lételeme a szex, és a történtek miatt nem volt más választása. A “tüneti kezelés” mellett persze magát a problémát is próbálta megoldani. Többféle módszerrel, kezeléssel is próbálkoztak, de nem volt eredmény.

FORRÁS: UNSPLASH

Az orvosok szerint csak ideiglenes potenciazavarról van szó, ami a gyógyszerek elhagyása után megszűnik, de addig biztosan fennmarad. Addig tehát Andi nélkülözni kényszerül. Nem akarja elhagyni a párját, hiszen őszintén szerelmes. A megcsalás miatt is egyre nagyobb lelkifurdalása van. Szenved a kettős élete miatt, és vívódik, hogy mit tegyen.

Én azt javasoltam, hogy beszéljen Péterrel, mondja el, hogy mi a problémája, és próbáljanak megoldást találni a problémájára. De azt egyelőre tartsa titokban, hogy van már valakije. Így is történt: leültek, és végül a párja állt elő azzal az ötlettel, hogy Andi ismerkedjen meg valakivel. Egy olyan férfival, akitől megkapja, amire ő képtelen.

Andi azóta már nem jár tilosban, amikor a szexpartnerével találkozik. Sőt, amikor hazamegy, mindent el kell mesélnie, hogy milyen volt, hogy csinálták, jól érezte-e magát. Az a legérdekesebb, hogy a kapcsolatuk most még jobb, mint volt.

Péter egyre szenvedélyesebben hallgatja a beszámolókat, és egyre jobban kívánja fiatal barátnőjét. Tegnap aztán megtörtént a nagy áttörés. Andi elmondása szerint a párja egy ilyen találka után olyan izgalomba jött, hogy végre sikerült őt újra magáévá tennie. A nőt, akit akkor is szeretett, ha mással bújt ágyba.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok