Sugar daddy: Undorító pénzért lefeküdni egy idősebb férfival

2021-06-08 Koffein

„Dugni nem nagy dolog” – mondták Renáta barátnői az egyetemen, amikor felmerült, hogy a lány anyagi problémák miatt talán nem tudja folytatni a tanulmányait. Az édesapja ugyanis váratlanul meghalt, édesanyja pedig nem tudta volna egyedül fizetni a borsos tandíjat.

Ekkor került szóba a szűk kis albérletben a sugar daddy társkereső, ahol fiatal lányok találhatnak maguknak idősebb, pénzes támogatót szexuális kapcsolatért cserébe. Egyiküknek már volt is tapasztalata a témában: hónapok óta ilyen viszonyban élt, és elégedett volt azzal, amit kapott.

Helga azt mondta, nem nagy ügy az egész. A pasija gazdag, trendi, ápolt. Mivel az ötvenes évei végén jár, kicsit több a ránca a kelleténél, de ő az ágyban úgyis mindig behunyja a szemét – meséli Reni. – Hagytam, hogy rábeszéljenek a többiek. Azt gondoltam, nem veszíthetek semmit.”

Reni regisztrált az oldalon, és hamar talált jelentkezőket. Végül egy 62 éves üzletembert választott közülük, akit nevezzünk Róbertnek. Mivel a telefonbeszélgetések során is intelligensnek tűnt, a lány rászánta magát a személyes találkozásra.

„Egy elit étteremben vacsoráztunk. Bár élőben öregebbnek látszott, mint a képeken, nem volt olyan vészes. A stílusával pedig egyszerűen levett a lábamról. Kedves volt, figyelmes, ugyanakkor laza. Akkor és ott úgy éreztem, hogy működhet a dolog. De az is igaz, hogy az izgalom miatt rengeteg pohárral megittam a méregdrága borból, amit rendelt.

FORRÁS: UNSPLASH

Amikor a kocsihoz mentünk, már fognia kellett a derekamat, hogy el ne essek. Ezért aztán az első szexuális együttlétünkre szinte nem is emlékszem. Csak azt tudom, hogy reggel egy gyönyörű lakásban ébredtem, és a dohányzóasztalon ajándékok vártak: drága parfüm és egy csodás ékszer.”

Megkötötték az „egyezséget”.

Bár a lány elmondta, hogy főként készpénzre van szüksége a tanulmányai fedezéséhez, Róbert biztosította róla, hogy sok minden mást is kap majd. Az első feltétele az volt, hogy utazzanak el Thaiföldre, Reni pedig igent mondott. Fogalma sem volt, hogy a luxusutazás milyen förtelmekbe torkollik majd.

„Előtte volt még egy szexuális együttlétünk, de akkor megint úgy berúgtam, hogy alig voltam magamnál. Ráadásul éjjel történt, sötét szobában, nem láttam a testét. Amikor azonban megérkeztünk külföldön a szállodába, azzal kezdtük a napot, hogy csobbantunk a medencében. Ekkor szembesültem vele, hogy fürdőgatyában Robi milyen borzalmas.

A drága, jól szabott ruhákban egyáltalán nem tűnt ennyire löttyedtnek. Valószínűleg hatalmas súlytól szabadulhatott meg a közelmúltban, mert a hasán a bőre – a természetes öregedésen túl – extrém módon lógott. Mondta is, hogy hamarosan rendbe hozhatja majd egy műtéttel, de ez engem nem vigasztalt. Emlékszem, hirtelen olyan undor fogott el attól, amit tettem, hogy attól féltem, belehányok a vízbe.”

Reni rájött, hogy talán mégsem megy neki ez az egész – csakhogy túl későn. Egy ideig még próbálta győzködni magát, de fizikailag olyan mértékben taszította a férfi, hogy képtelen volt lefeküdni vele. A harmadik éjjel pedig Róbert elvesztette a türelmét.

„Azt mondta, nem érdeklik a kifogások. Tegyem szét a lábam, különben repülök innen, nem ingyen fizeti a luxusélményeket. Amikor bevallottam, hogy meggondoltam magam, ordított, majd nekilökött a fürdőszoba ajtajának. Nem nagy lökés volt, de megcsúsztam a vizes csempén, bevertem a fejem, és pár percre eléggé elkábultam.

Mire magamhoz tértem, már nem volt ott, én pedig elhatároztam, hogy reggel hazamegyek. Csak bepakoláskor szembesültem vele, hogy a pénztárcámat teljesen kiürítette. Nemcsak azt az összeget vette el, amit ő adott költőpénznek, hanem a saját pénzemet is. Az ékszereimet is eltüntette.

Ültem az ágyon, folytak a könnyeim, és fogalmam sem volt, mit tegyek. Aztán jött a személyzet egyik tagja, hogy el kell hagynom a szobát…” Végül egy magyar pincér fiú segített hazajutni a lánynak, kölcsönzött neki annyi pénzt, hogy elég legyen repülőjegyre.

A történtek óta eltelt három év, Reni azonban még mostanra sem feledte el a szörnyű élményeket. Azt mondja, azért mesélte el, hogy mások tanuljanak belőle. „Minden lánynak azt üzenem: nincs az a pénz, amiért megéri kiszolgáltatni magad!”

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok