Ne küldj magadról meztelen képet – te ennél többet érsz!

Ne küldj magadról meztelen képet! Tudom, valószínűleg még soha egy pasi se mondott ilyet, és az igazat megvallva, még én sem írtam ezt soha senkinek. Mégis így gondolom. 

Nyilván, ha egy pasinak X ideje nem volt szexuális kapcsolata senkivel, akkor egy ismerkedés elején könnyen lehet olyan, mint egy állandóan kanos kiskamasz. És nem fogja senkinek azt mondani, hogy „Neeem, dehogy akarlak meztelenül látni.” Hogy a francba ne akarna!? Sokan kifejezetten el is kezdenek kunyizni valami szexisebb képet. Mert egy kicsit beszűkült tudattal sokkal inkább a szexre fókuszálunk.

De fontos kérdés, hogy hogyan akarsz indítani egy ismerkedést. Milyen képet akarsz kialakítani magadról? Azt tudjuk, hogy néhány pasi kéretlenül lövöldözi szét a farkáról készült fotókat a neki tetsző hölgyeknek. Ezt viszont nem sokan értékelik. Sőt, a legtöbbször egy tiltás a jutalma.

Azt hiszem, az kijelenthető, hogy a nőket alapvetően kevésbé izgatja a random testrészek látványa. Főleg ha egy idegen vagy alig megismert férfiról van szó. Szóval pasiként mutogatni magad csak nevetségessé, szánalmassá, bunkóvá, nem kívánatossá tesz. És komolyan nem tudod, hogyan lehet egy nőt meghódítani a szavaiddal, gesztusaiddal, intelektusoddal? Mert ezeket kellene előtérbe tolni, nem a farkadat…

Ellenben a férfiak vizuálisan könnyebben izgalomba hozhatóak. És persze a szexi fotóknak megvan a maguk varázsa. Mondjuk, ha egy párkapcsolaton belül küldesz egy szexi rucis képet a pasidnak, hogy „este ebben várlak haza”, az felpezsdítheti a szürke hétköznapokat, és hozzájárulhat, hogy hosszú távon is rendben legyen a szexuális életetek. Viszont nem mindegy, hogy mikor juttok el erre a szintre!

FORRÁS: UNSPLASH

Szóval ha te nő vagy, és az ismerkedés elején jársz egy férfival – személyesen még nem is találkoztatok, vagy csak pár randin vagytok túl -, akkor mi a francért küldenél neki pucér képeket magadról? Persze, mert ez felizgatja, mert ez érdekessé tesz a számára, mert így fenntarthatod az érdeklődését. Mert jólesik, hogy bókolgat utána.

De tudod, mit mondasz még el ezzel magadról? Hogy olcsó vagy…

Szeretnél te lenni az a csaj, akinek a meztelen képeit mutogatja körbe a haverjai között? Bízol benne, hogy nem fogja ezt csinálni? Dehát nem is ismered! Vagy neked igazából nem számít, hogy ki láthat ruha nélkül? Mert ha így van, akkor csinálj egy Onlyfans oldalt, ahol pénzért mutogathatod a bájaidat, és remekül megélhetsz belőle.

Az a baj, hogy ha nagyon hamar megkezdődik a pikáns képek küldözgetése, akkor az egyértelműen szexközpontúvá teszi a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy te is vevő vagy erre. Nem a személyiségeddel akarod lenyűgözni a másikat, hanem a testeddel. Szóval benned a legnagyobb érték az, ahogyan kinézel, vagy amire az ágyban képes vagy. Ezt mondod el saját magadról.

Ez azoknak a pasiknak bejön, akik csak egy könnyű menetre hajtanak, viszont akik barátnőt keresnek, azoknál pont ellentétes hatást válthat ki. Plusz ha pár beszélgetés után simán küldesz magadról egy ledér fotót, akkor ez azt a benyomást kelti, hogy valószínűleg másnak is ilyen könnyen küldenél, és könnyen ágyba vihető vagy. Hiszen miért fokoznád a szexuális feszültséget, ha te nem is erre játszol?

És ha te ezekben a dolgokban ilyen könnyelműen jársz el, akkor vajon egy párkapcsolaton belül mennyire lennél hűséges? Természetesen ezek a dolgok nincsenek kőbe vésve, és nem kell, hogy valóban legyenek ilyen összefüggések. De mégis ilyen érzéseket, gondolatokat indíthatnak el a másikban.

Ezért amikor épp nagy ismerkedésben vagy valakivel, akkor érdemes átgondolni, hogy mit akarsz a másiktól és kinek tartod saját magad. Ha te úgy érzed, hogy egy laza kapcsolatot szeretnél, és te is alapvetően ilyen szabados lány vagy, aki nem nagyon jön zavarba semmitől, akkor hajrá, nyomasd a pornópozitív fotókat! És akkor mindenki boldog lesz. Remélhetőleg egymás után többször is…

Viszont, ha komoly kapcsolatot szeretnél, és fontosnak tartod, hogy értékes legyen a másik számára minden, amit tőled kaphat, akkor ne siesd el a dolgokat! Ha valaki számára azért leszel érdektelen, mert nem kapott meztelen fotókat rólad, akkor nem is kár érte. Akkor te nem is őt keresed. Hiszen te sokkal többet érsz ennél. Ugye?

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok