Nem számít a megcsalás, ha a férfi hozzád megy haza?

2021-06-14 Koffein

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember ámítja magát. Úgy is mondhatnám, hogy nem lát tovább az orránál. Évekkel később pedig, mikor visszagondol ezekre, vagy nagyot kacag, vagy elképedve hitetlenkedik, hogyan is lehetett ennyire vak.

Hogy miről is beszélek konkrétan? Nézzünk meg két tipikus esetet!

A bűvész és a nagy trükk 

A férfi, aki eltűnik, elérhetetlenné válik. Nem válaszol a hívásokra, üzenetekre, jobb napokon még le is tilt minket. Majd ha letelt a szerinte szükséges távollét ideje, nemes egyszerűséggel megjelenik az életünkben. Hatalmas vigyorral az arcán kopogtat az ajtón, szorongat egy csoffadt rózsacsokrot, és esdekelve bizonygatja, hogy már pedig mi vagyunk élete szerelme. Nehogy már lapátra tegyük!

Csak szüksége volt egy kis magányra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban nem tudja nélkülünk elképzelni az életét. És mit teszünk mi? Könnyes szemmel, zokogva borulunk a nyakába, kérjük, könyörgünk, hogy többé ilyet ne tegyen, hiszen ez gonosz dolog. Halálra aggódtuk magunkat, és már azon gondolkodtunk, hogy mi lehet a baj.

Most őszintén, ugye érzed, hogy valami nem stimmel ezzel a szituációval, igaz? Nos, vannak lányok, akik szerint ez belefér. És miután a hercegnek végképp nem mondható lovag véglegesen ellovagol a naplementébe, a lány összetört szívvel és értetlenül áll az ajtóban, hogy mi történt.

FORRÁS: UNSPLASH

Mert szerinte semmi előjele nem volt az egésznek. Azt hiszem, ez az a fajta emlék, ami akkor tör ránk, mikor álmatlanul fekszünk az ágyunkban a plafont bámulva, és az agyunk épp életünk nagy baklövéseiből tart maratont.

Úgyis hozzám jön haza!

A következő típus talán még kellemetlenebb helyzetekbe tudja keverni magát. Adott egy Casanovát megszégyenítő vérmérséklettel és értékrenddel rendelkező férfi, aki szerint belefér egy kapcsolatba, ha időnként átröppen más virágoskertbe is körbenézelődni. Jön-megy, a trófeák gyűlnek, épp úgy, ahogy a párja feje felett a felhők.

Egyszer aztán robban a bomba, égszakadás, földindulás. Mire a pasi elmagyarázza szeretett párjának, hogy attól, hogy más lányokkal lefekszik, nem jelenti azt, hogy nem szereti őt. Minden más csak kaland, testmozgás, amik kielégítik azokat az igényeket, amit tőle nem kap meg. Te mit tennél ebben a helyzetben? Én speciel úgy csapnám rá az ajtót, hogy a cipőjét se lenne ideje felvenni.

Mégis vannak olyan lányok, akik ettől elérzékenyülnek, mert csak részleteket hajlandóak meghallani a monológból. „Csak téged szeretlek! Hozzád jövök haza minden éjjel!” Ezektől a mondatoktól felvidulnak, és beletörődnek a dologba, hiszen a párjuk kerekperec kimondta, hogy senki más nem számít rajtuk kívül. A tény pedig, hogy a srác folyamatosan csalja őket, valahogy elkerüli a figyelmüket.

Azt hiszem, ez az emlék is megállná a helyét a baklövés maraton top 3-as műsorában… Még az a szerencse, hogy nem csak a két fent említett férfitípus létezik. Vannak rendes, normális, magas érzelmi intelligenciával rendelkező pasik is, így a szerelmünket inkább nekik érdemes tartogatni…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok