Flörtölési technikák: Így ne bénázd el a csábítást!

2021-07-20 Koffein

Mi az első dolog, ami eszedbe jut a flörtölés szó hallatán? Csábos pillantások, kacsintások, kacérkodás. Macska-egér játék, amitől felmegy benned az adrenalin, és kicsit magabiztosabbnak érzed magad. 

Amikor érzed, hogy működik köztetek a kémia, az valóban izgalmas. Ahány ember, annyiféle módszer, mindenkinek van valami, ami beválik. De mi történik, ha kissé ügyetlenek vagyunk? Igen, még a flörtöléssel is vigyázni kell, mert ha elbénázzuk, akkor iszonyatos ciki helyzetben találhatjuk magunkat…

 1. Sugárzik belőled az érzékiség? 

Vannak lányok, akik a szó szoros értelmében elbűvölőek, és egyszerűen tehetségük van a csábításhoz. Kiválóan megy nekik a hajdobálás, a buja pillantások, és a koktélcseresznyét is úgy tudják elszopogatni, hogy közben nem tűnnek közönségesnek. De ha ezt ügyetlenül csinálod, akkor bizony kész katasztrófa sülhet ki belőle.

Volt olyan ismerősöm, aki a bárpultnál ülve szerette volna érzékien hátradobni loknis fürtjeit – csakhogy a gyűrűje beleakadt a hajába… Persze kínkeserves sikongatásba torkollt az akció, és legalább hárman kellettünk, hogy kiszabadítsuk kínos helyzetéből.

A csábos pillantást is érdemes gyakorolni, mielőtt élesben alkalmaznánk. Mert ha túlzásba esünk, inkább őrült nőszemélynek fogunk tűnni, mint szexinek. Legrosszabb esetben a kiszemelt úriember felajánlja, hogy megadja a szemésze telefonszámát, amiért olyan furán pislogunk, nehogy valami nagyobb baj álljon a háttérben.

 2. Évődő kötekedés

Ha már ismeritek egymást, gyakran megtörténik, hogy kötekedtek, heccelitek a másikat: viccből birkóztok, vagy épp csípős megjegyzéseket tesztek. Ennek ellenére mindketten tudjátok, hogy ez mind-mind csak a vonzalom jele. Van abban valami izgalmas, amikor tudatosan piszkálod a másikat és eljátszod, mennyire eleged van belőle, miközben majd’ megöl a vágy, hogy az ellenkezője történjen.

FORRÁS: UNSPLASH

De mi van, ha nem figyelünk és átlépünk egy határt? Előfordulhat, hogy olyat mondunk, amivel valóban belegázolunk a másik lelkébe. És akkor nemcsak magunkra haragítjuk, de a végén még jól el is küld melegebb éghajlatra. Ilyenkor a vicces birkózásból is valóságos pankráció kerekedhet. Szóval a kötekedéssel csak óvatosan!

 3. Hol egy erős férfi, aki segít nekem?

Talán az egyik leggyakoribb csábítási technika, amikor a lányok átváltoznak védtelen, törékeny virágszállá, akiknek szükségük van egy hős, erős férfi közbelépésére. Legyen szó csupán arról, hogy dideregve ülsz a hidegben, és a fiú gavallér módjára átadja neked a pulcsiját. Vagy épp arról, hogy egy bárban kell megvédeni téged egy illuminált állapotban lévő gazfickótól.

Esetleg ártatlan pillantások kíséretében szerencsétlenkedsz a csomagtartóval egy bevásárlóközpont parkolójában, míg a lovag végül segít helyükre tenni a nehéz szatyrokat. Ez bizonyos határig működhet, hiszen engedjük meg a férfiaknak, hogy férfiként viselkedjenek. Ha azonban túlságosan erőlteted ezt a szerepet, nem vonzó leszel, hanem épp az ellenkezője fog sugározni rólad.

Egy esetlen szerencsétlenségnek tűnsz, aki erőlködve akar figyelemhez jutni. Egy barátnőmmel történt, hogy hasonló akció közben majdnem megszakadt a szatyrok súlya alatt, a lovag mégsem reagált. Végül a lány nem bírta tovább, és káromkodva földhöz vágta az összes csomagot. Nem pont egy hölgyhöz illő viselkedés, igaz?

Az alulöltözés sem mindig jó ötlet a hűvös, nyári éjszakákban. Mert ha a fiúnak sincs pulcsija, amivel felmelegítsen, akkor egész éjszaka vacogó fogakkal, ellilult szájjal szenvedsz, ami valljuk be, nem túl szexi látvány… De akkor hogyan érdemes csábítani? Leginkább úgy, hogy önmagad maradsz.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok