Ha a pasi fizeti a randit, akkor azzal eladom magam?

A jobb híján feminizmusnak nevezett, számomra egyre érdekesebb gondolkodásmód terjed, mint a bukszus. Itt van például az a duma, hogy ha egy férfi meghív kajálni, akkor megvásárolja a társaságomat, ergo jobb esetben escort hölggyé, rosszabb esetben útszéli prostivá alacsonyít vele. Mi van? 

Hívtam már el srácot randizni – igen, tudom, baromira szégyellem is magam miatta, kövezz meg! De ne vesszünk el a részletekben: szerinted a csávó szemei ki fognak ugrani váratlanul a felháborodástól, amikor észreveszi, hogy rendeztem a kápét kettőnk helyett is? És fejhangon visítani kezd: „Az én társaságomat, testemet nem fogod csak úgy megvenni! Nekem elveim vannak, én nem vagyok olyan férfi!” Majd feldúlt rinocéroszként kiviharzik az étteremből? Hát, letettem volna a hajamat.

Számomra ez a felfogás minden, csak nem feminizmus, bocs. Ami engem illet, ha valaki elhív talizni, első körben felajánlom, hogy fizetem a számla felét – amit jogában áll visszautasítani. Azt gondolom, megint egy pofonegyszerű dologba sikerült annyi marhaságot belemagyaráznunk, hogy Csernus Imre legyen a talpán, aki kibogozza.

Ha egy férfi elvisz egy szuper étterembe, mondjuk azzal a dumával, hogy szereti azt a helyet, nem lehetséges, hogy szimplán erről van szó, hogy szereti azt a helyet? Hogy nem a lovettával akar villogni, mikor állni akarja a lángosod? A nyomorult épp romantikus próbál lenni, imponálni akar, ne adj isten, erre nevelték az elvetemült szülei. Esetleg a régi, jól megszokott ösztön munkál benne, azt akarja éreztetni, hogy mellette biztonságban vagy.

Manapság az anyagiak nem azért váltak a biztonság szimbólumává, mert csakis sugar daddykből és aranyásókból áll a világ. A biztonság megteremtése azóta a pasik „dolga”, amióta valamelyik boldogtalan ráébredt, hogy kőbunkóval érdemes rámenni a mamutra. De azóta eltelt pár röpke év, és a mirelit pizzát már én is el tudom ejteni a szupermarketben, köszi.

Az sem kunszt, ha veszek pár önvédelmi órát, vagy kigyúrom magam, hogy ne szoruljak másokra, ha önvédelemről van szó. Senki nem fog megszólni érte. Marad a pénz biztonságként, még akkor is, ha jogos elvárás egy férfival szemben, ha nem szeretnék háztartási robotgép lenni az oldalán. Helyette szeretném, hogy támogasson abban, hogy önálló, független karrierem lehessen.

Mégis, ha az első randin ragaszkodik hozzá, hogy fizeti a kávét, ha már egyszer ő hívott el, azon bunkóság felhúzni az orrod és cirkuszt rendezni. Tiszteld meg annyival, hogy nem égeted be! Ugyanígy sokat elárul egy emberről, ha vérig sértődik, amikor a másik nem akarja automatikusan fizetni a teljes estét minden költségével együtt.

A másik, számomra megint csak hajmeresztő gondolat: ha egy férfi virággal kedveskedik neked bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, akkor fuss! Menekülj! Mert mit is jelképez a virág? (Vegyük például a rózsát alapul.) A női nemi szervet. Tehát az a pasi, aki virágot vesz neked, még véletlenül sem a nagymamájától hallotta hátulgombolós korában, vagy az Esmeralda 982. epizódjából leste el, hogy ezt így kell csinálni.

FORRÁS: PEXELS

Ugyan, felejtsd el! A női nemi szervre erősen hajazó virágszirmok egyértelmű utalások a testedre, vagyis a rafkós ürge szirmokba burkolt célozgatásokat tesz arra, hogy szívesen megtekintene évakosztümben. A lényeg tehát világos: semmi virág, különben húzhatsz is a csoffadt, vaginális kóróiddal a tarka rétre egyedül hegyezgetni a zabodat.

Feminizmus, egyenjogúság ide vagy oda: muszáj teljesen meghülyülnünk?

Amikor randizni mész, első körben talán azt kellene figyelembe venned, hogy egy emberrel találkozol. Utána pedig hagyd, hogy férfi lehessen melletted, és próbálj meg nő lenni az oldalán! Ha valaki folyamatosan azon görcsöl, most vajon éppen megvásárolni próbálja-e a partnere, akkor szerintem sokkal komolyabb problémákkal küzd, mint pár nyamvadt virág.

Mit jelent számára a nőisége, mit jelent nőnek lenni és mit férfinak? Amíg ezt nem tisztázza le magában, addig kár gyötörnie mind a partnerét, mind saját magát a találkákkal. Mert ha már a találkozás első percétől fogva tudattalan ösztönlénynek állítod be a másikat, szimplán azért, mert pénisszel verte meg a jóisten, miért vágysz egyáltalán kapcsolatra 21. századi amazon létedre?

Nyitókép: Pexels

Tovább olvasok