Teltkarcsú nőként is bárkit elcsábítok, de ezt sokáig nem hittem el…

2021-10-19 Esszencia

Kriszta vetett még egy utolsó pillantást a tükörbe indulás előtt, ám az a pillanat kissé tovább tartott a tervezettnél, noha már így is késésben volt. „Szép vagyok, igazán kitettem magamért” – futott át az agyán, ahogy végigsimította hullámos barna haját, mely lágyan omlott fedetlen vállára.

Fehér bőre még hangsúlyosabb lett a vörös rúzstól, és az egyik legcsinosabb ruháját viselte, ami kiemelte vékonyabb derekát és széles csípőjét. Egy percre bevillant neki, hogy pár éve még biztosan valami bő pólót és farmert vett volna fel egy randira. „Hogy a francba kellhetek én egy ilyen jó faszinak?” – szaladt ki a száján.

Az elmúlt napokban, ahogy izgatottan várta a találkozót, egyre gyakrabban jutott eszébe, hogy biztosan túl szép az egész ahhoz, hogy igaz legyen. Biztosan sarkon fordul majd a férfi, ha élőben is látja. Vagy biztosan csak valami átverés az egész, vagy csak fogadásból visz el randizni egy teltebb testalkatú nőt. Egy ilyen okos, jóképű, kigyúrt férfi miért nem egy karcsú csajt választ?

De úrrá lett a félelmein, magabiztos mosolyt öltött magára, fújt még egy leheletnyi parfümöt a fültövére, majd elindult az étterem felé. A férfi már ott várta a bejárat előtt – és élőben még vonzóbb volt, mint a képeken. Világos, V-kivágású pólót viselt és sötétkék rövidnadrágot, valami drágának tűnő órával. Széles mosollyal az arcán üdvözölte Krisztát, amit ő jó jelként könyvelt el.

Annyira izgult, hogy remegett a keze, így nagyon örült, hogy a férfi puszival köszöntötte, és nem kellett kezet fogniuk. A vacsorát jó hangulatú beszélgetéssel töltötték, amely alatt bizonyossá vált, hogy Attila nemcsak jóképű, hanem intelligens, szórakoztató beszélgetőpartner is. Szó szót követett, és Kriszta már csak azon vette észre magát, hogy a férfi lakásán van.

FORRÁS: PEXELS

Egyáltalán nem így tervezte az estét, de egyszerűen annyira magával ragadta a másik megnyerő stílusa, hogy eszébe sem jutott nemet mondani a meghívásra. A város fényeit nézte a negyedik emeleti lakás ablakából, míg Attilát várta. A szobában félhomály volt, csak a fürdőben égett a lámpa, ami igazán sejtelmessé tette a hangulatot.

Az ajtó csukódására sem fordult meg. A férfi átölelte hátulról, mire teste ívbe feszült, és hátrahajtotta fejét a férfi vállára, aki így szabad utat kapott, hogy belecsókoljon a nyakába. Kezei egészen elkalandoztak, a nő melleit markolták. Szembe fordította magával, mélyen a szemébe nézett, majd lágyan csókolni kezdte Kriszta vérvörösre rúzsozott ajkait.

Érezte, ahogy a férfi egyre jobban kívánja őt: légzését kéjes nyögések tarkították, és egyre mohóbban markolta a nő mellét. Majd kézen fogta és a franciaágyhoz húzta Krisztát. Leült, és magával szemben az ölébe ültette. A lány kicsi kezei közé vette a férfi arcát. Először az ajkába harapott, utána pedig egyre követelőzőbben csókolták egymást – és pár másodperc múlva összes ruhájuk a padlón hevert.

„Hihetetlen” – villant át Kriszta agyán, amint kifelé bámult a taxi ablakán keresztül. A felkelő nap sugarai narancssárgára színezték az ég alját, de a nap még nem bukkant elő a budai épületek mögül. „Tényleg engem akart” – nyugtázta kisimult mosollyal az arcán, majd lehúzta az ablakot, és mélyet szippantott a hajnali csípős levegőből.

Szinte érezte, ahogy a lélegzetvétellel régi énje újra visszaköltözik belé.

Másnap azzal a gondolattal a fejében ébredt, hogy nem baj, ha ez ennyi volt, akkor is megérte. Hogy is ne érte volna meg az éjszaka, ami visszaadta az elmúlt években elveszett nőiességébe vetett hitét?

Nyitókép: Unsplash

Szőke Eszter

 

KREATÍV ÍRÁS KURZUS PECHÁL PETIVEL!

Ha mindig is érdekelt az írás tudománya, de még sose mertél klaviatúrát ragadni. Ha nem tudod, hogyan, de szeretnéd papírra vetni gondolataidat. Ha titokban csak a fióknak írogatsz, JELENTKEZZ vagy ADD AJÁNDÉKBA a kurzust! 🎄 Részeltekért írj az info@igazino.hu mail címr

Tovább olvasok