Már attól boldog vagy, ha bármilyen nőt megfektetsz?

Írtam egy cikket arról, hogy engem „Azok a nők érdekelnek, akinek a teste-lelke nem átjáróház.” És azt is fejtegettem, hogy sok nőt megfektetni egyáltalán nem egy menő dolog. Viszont azóta a kommenteket olvasgatva egy új gondolat is megfogant a fejemben, ami árnyalja ezt a képet…

Be kell látnom, hogy egy kissé talán szűklátókörűen álltam a témához. Bocsáttassék meg nekem ez a hibám. De most nem az fog következni, hogy tévedtem, tényleg egy igazi félisten vagy, egy férfiállat, ha minél több nő bugyiját tudod leudvarolni.

Csak arra ébredtem rá, hogy nagyon a saját perspektívámból néztem ezt a dolgot. Azt változatlanul tartom, hogy amellett, hogy némi tapasztalat nem árt, nem az alkalmi partnerek váltogatása tesz szuper szeretővé. Hiszen többször is lehetsz ugyanolyan béna. És igen, azt gondolom, hogy sokkal több kell egy kapcsolat egészséges fenntartásához, mint ami ahhoz, hogy könnyen kapható nőkre vadássz, és megfektesd őket.

Viszont ez az a gondolat, ahol kissé megcsúszott az érvelésem. Mert ez csak részben igaz. Kicsit olyan vagyok ezzel, mint a maratoni futó, aki azt mondja, hogy 5 kilométert lefutni azért nem valami nagy teljesítmény. Pedig lehet valaki egy éven keresztül edzett azért, hogy erre képes legyen, ezért az ő mércéjével mérve igenis komoly siker.

Ezt a bekezdést vagy ötször töröltem vissza, hogy ne hangozzon szarul. Vagy ne tűnjek öntelt baromnak. De nem biztos, hogy sikerülni fog ezt kikerülni. Szóval, mivel én találkoztam már pár olyan lánnyal, akiknél nem igazán kellett volna megerőltetnem magam, hogy lefeküdjenek velem, így én alapvető tényként kezeltem, hogy igen, nem olyan nagy cucc nőket megfektetni. Nem kell hozzá mágusnak lenni. Most ebben mi a nagy kunszt?

FORRÁS: Pexels

És ehhez képest értékelődik fel bennem egy olyan nő, aki tényleg lenyűgöz, aki kíváncsivá tesz, aki nem adja oda se a testét, se a lelkét nekem csak akkor, ha érdemesnek talál rá. És számomra ennek az egész folyamatnak van egy romantikus bája. Aminek a végén jó esetben mind a ketten boldogok leszünk. Akár egymás után többször is…

Na, de mit felejtettem el? Hogy vannak olyan férfiak is, akik kifejezetten sikertelenek a nőknél. Akár évek óta nem volt egy sikeres randijuk sem, és ezért már teljesen elkeseredettek. Persze biztos van közöttük olyan, aki egyszerűen seggfej, és jobb is a nőknek így. De olyanok is vannak, akik csak túl félénkek. Bizonytalanok. Rosszul fejezik ki magukat. Nehezen megy nekik a társas érintkezés. Hiányzik pár fejleszthető képességük, amivel boldogulni tudnának.

És én ezekbe az egyébként rendes pasikba is belerúgtam – akaratlanul. Mert ők gondolhatják azt, hogy bizony baromira melós odáig eljutni, hogy egy nő ágyba bújjon veled. És igenis sikeresebb az a férfi, akinek ez bármilyen nőnél sikerül. Hiszen mégiscsak tud olyat, amit ők nem. Élvezheti a nők társaságát, figyelmét, szenvedélyét, ami nekik nem jut. Ennek fényében pedig azt mondani, hogy az sem nagy dolog, amire ők képtelenek, elég kegyetlen állítás.

Viszont mégis azt mondom, ne az legyen a cél, hogy legalább meg tudj dugni egy nőt – vagy lehetőleg minél többet.

Mert akkor már rég rossz a motiváció. Ezek üres dolgok. Ha sikerül, akkor is csak az egódat lakatod jól egy ideig, de a lelked ugyanúgy éhezni fog. Nem tudod kikefélni magadból az ürességet. Ha egy nőre vágysz, akkor pár punci nem lesz elég. Rájössz, hogy ez csak egy ragtapasz egy nyílt törésen.

Mert lehet, hogy elég jó vagy ahhoz, hogy pár csajt ágyba vigyél, de ahhoz nem, hogy valaki melletted maradjon, hogy igazán szeressen. Nem az számít, hogy mivel kaphatod meg azokat a nőket, akik csak átsuhannak az ágyadon és az életeden, hanem az, hogy milyen embernek kell lenned ahhoz, hogy az az egy, aki igazán számítana neked, veled maradjon.

Nyitókép: Pexels

KREATÍV ÍRÁS KURZUS PECHÁL PETIVEL!

Ha mindig is érdekelt az írás tudománya, de még sose mertél klaviatúrát ragadni. Ha nem tudod, hogyan, de szeretnéd papírra vetni gondolataidat. Ha titokban csak a fióknak írogatsz, JELENTKEZZ! Részeltekért írj az info@igazino.hu mail címre.

Tovább olvasok