Éljen a kigyúrt aputest – avagy milyen férfira vágynak a nők?!

2022-02-22 Koffein

Az örök kérdés: vajon milyen férfi vágynak a nők? Számtalan tanulmány, véleménykutatás, felmérés született a témában. A sok-sok információt összedolgozva megpróbáltam megfejteni a megfejthetetlennek tűnő feladványt. 

Nézzük hát, milyen férfire is vágyunk, mi, nők:

Sármos hipszter öltönyben? 

Legyen sármos, öltözzön tökéletesen passzoló ruhákba. Viseljen öltönyt, mint egy igazi üzletember, de közben ne legyen túl merev és sugározzon belőle, hogy elérhető. Legyen laza és sikkes. Hordjon órát vagy ékszert, de inkább mégse. Szóval, mindent csak módjával. Legyen hipszter és elegáns egyszerre. Ne vegye fel kétszer ugyanazt az öltözetet, de ne nagyzoljon mindig más-más ruhában.

Rosszfiú, aki valójában jó 

A tökéletes jellemhez a következő tulajdonságok szükségeltetnek. Legyen kedves, megértő, mindig hallgasson meg minket, érdeklődjön a hogylétünk felől. Azonnal válaszoljon az üzenetünkre, és keressen magától, csak úgy, mert hiányzunk neki. De ne legyen túl ragaszkodó, ne kelljen mindig kerülgetni, és ne tegyen fel ostoba kérdéseket.

Viszont az teljességgel elfogadhatatlan, ha nem sugárzik belőle a rosszfiús attitűd, amit csak és kizárólag a mi kedvünkért dob majd sutba. Addig küzdünk, addig dolgozunk, míg a vad musztáng megszelídül, de csak épp annyira, hogy inkább mégsem. Értitek, igaz?

Egyszerre hősszerelmes és flegma

A szívünk megdobban, amikor rózsával a kezében az ablakunk alatt állva ad éjféli szerenádot, amiben gyönyörűséges énekhangjával eltrillázza, hogy nélkülünk nincs értelme az életének. Majd a cigicsikket arrébb pöckölve megrántja a vállát és totál érdektelenséget mutatva hazaballag. Több oldalas, Shakespeare-t megszégyenítő irományban fejti ki, hogy mennyire értékel minket és mindazt, amit kap tőlünk – vagy éppen nem. Mert igazából annyira nem érdekli, szóval tök mindegy.

FORRÁS: PEXELS

Éljen a kigyúrt aputest!

A kockahas a belépő, a szőlőfürtre hajazó bicepsz már csak a koktélcseresznye a habostorta legtetején. A lényeg, hogy legyen tökéletes alakja, kigyúrt válla, izmos lába, lehessen almát reszelni a hasán. De ne legyen éjjel-nappal a konditeremben, ne kelljen állandóan az izzadt gönceit mosni.

És különben se törődjön annyit saját magával, hisz akkor mikor fog velünk foglalkozni? Amúgy is legyen aputeste, mert az olyan biztonságot nyújtó érzés, azzal jelzi felénk, hogy készen áll a családalapításra. Legyen olyan kerek feneke, amibe szinte nem lehet belecsípni, emellett a Maci Laci-alkat majdhogynem kötelező.

Határozottan papucs… 

Mi más lehetne a legfontosabb egy férfiben, ha nem az, miként funkcionál férjként? A lánykérés már önmagában vízválasztó. Romantikus, megható, szívből jövő, egyedi, ezzel is megmutatva, mennyire fontosak vagyunk számára. Lehet akár egy csendes, kettesben megélt pillanat is. De azért jó lenne valami Eiffel-torony előtt letérdelős jelenet, amit élőben közvetít Instán, mert mégiscsak eljegyzésről van szó.

Férjként pedig egyértelmű, hogy hordozzon a tenyerén, tegyen meg mindent, amit kérünk – mindemellett legyen magabiztos és csapjon az asztalra. Hát kinek kell egy papucs?

Remélem, jól tudtam érzékeltetni az ellentéteket a különféle pontok kapcsán. Miért ez a sok ellentmondás? Honnan a rengeteg paradoxon? Nos, hiába a tengernyi felmérés, minden ember más, minden férfi és nő egyedi. Ami nekem tetszik, lehet, hogy neked totálisan kizárt…

Nyitókép: Pexels

Élsz-halsz az IgazinNŐ cikkeiért? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mi elküldjük neked a hét legjobb cikkeit, nehogy lemaradj! 🙂

Tovább olvasok