Ha pocsék együtt az ágyban, azt ne hazudd jó kapcsolatnak…

Akad, aki váltig állítja, hogy pocsék szexuális élettel is megélhető a teljes értékű, boldog párkapcsolat. Nem vagyok mindentudó, az ilyen kijelentések hallatán mégis ugyanaz merül fel bennem: meddig tudja még becsapni önmagát?

Rengeteg kínos kérdés és még kínosabb válasz jön szembe velünk, ami – hihetetlen szexuális forradalom sorozat ide vagy oda – továbbra is kibogozhatatlan gordiuszi csomóként lebeg a hitvesi ágyak fölött.

Elég nagy?

Ez a kérdés szinte kivétel nélkül elhangzik a férfiak szájából. Általában minden pasi tisztában van vele, mi merre hány centi. Ha nem elégedett a méretével, csak azért is rá fog kérdezni, elvégre kizárt dolog, hogy vele ilyen kegyetlen tréfát űzött a természet. Viszont, ha Ádám jogarát még egy fránya pálmalevél sem óvná meg a kíváncsi tekintetektől, annál büszkébben teszi fel a sorsdöntő kérdést.

Azzal már nehezebben birkóznak meg a férfiak, hogy a hüvely mérete, hossza, alakja éppolyan eltérő, mint az ő testüké. Egy haverom diszkréten megsúgta: azért szakított pár randi után a barátnőjével, mert hiába volt minden odaadó kitartás, cseles praktika. Annyira nem passzoltak a méreteik, hogy képtelenség volt összehozni az együttlétet anélkül, hogy a sírás kerülgette volna mindkettejüket fájdalmukban.

Egy barátnőm pedig épp azzal szúrta el a hangulatot, hogy őszinte volt. Magyarán, bevallotta a kedvesének, mennyire örül neki, hogy kisebb varázspálcával áldotta meg a sors, mint az expasiját. Oké, belátom, hogy szegény lány fogalmazhatott volna tapintatosabban is, a helyett, hogy „olyan kis kényelmes”-ként írta le a kérdéses testrészt.

Akárhogy is, ha egy nő vég nélkül a mellméretéről problémázna neked, azt fejtegetve, hogy de ugye elég nagy, elég kicsi, elég izgató, isten bizony… Nem sok kellene hozzá, hogy keresgélni kezdj a tompa tárgy után, amivel eutanáziát hajthatsz végre saját magadon.

Mikor érsz már oda?!

Ha a partnered valamiért nehezebben éri el az orgazmust, az állandó vallatás tuti nem fog eredményt hozni. Az egy dolog, hogy egyre feszültebb lesz, elvégre nem kihallgatáshoz van öltözve. De ez a fajta frusztráció könnyen csaphat át szégyenbe, vagy akár bűntudatba is, ami már sokkal neccesebb helyzet. Nincs azzal gond, ha nem születtél ki-bekapcsolható szexrobotnak.

Sok megoldás létezik rá, hogy elnyújtsátok az együttlétet, vagy plusz örömöt szerezz a másiknak. Viszont amikor egy férfi hisztizni kezd, mert a végkimerüléssel küzd, csakis a hálátlan nőszemély kedvéért, az nem sokat segít. Ha tényleg örömet szeretnél okozni a párodnak, akkor próbáld meg félretenni ezt a fajta csalódottságot és arra figyelni, mire vágyik a másik igazán!

FORRÁS: PEXELS

Rosszul tudod!

Na, ne… Szép dolog, ha egy srác könyveket vagy szakemberekkel készült interjúkat hív segítségül, hogy némi műveltségre tegyen szert ezen a téren. Amikor viszont azzal szembesül, hogy elmélet és gyakorlat nem találkoznak egymással, megesik, hogy elhiszi: a kitartó tanulmányainak hála jobban ismeri a nő testét, mint a tulajdonosa. Jobb esetben rádöbben, hogy ő sem tudhat mindent.

Az a pasi ellenben nem épp a főnyeremény, aki konok faltörő kosként kezdi el kioktatni a csaját, és teljes mértékben átveszi az irányítást. Az, hogy ezek a témák ekkora térhódítást nyertek, alapvetően szuper dolog, de sokan esnek abba a hibába, hogy elhiszik: minden megtanulható könyvekből.

Miért nem élvezel akkorát, mint a múltkor?

Fogalmam sincs, hogy a „női magömlés”-nek nevezett jelenség miért vált egyfajta elvárássá. Gyanús, hogy ebben is a pornó a ludas. Azt még mindig rejtély övezi, mi kell hozzá, hogy egy lány ilyen látványos orgazmust produkáljon. Akadnak, akik az orális együttlétre esküsznek, mások a maratoni hancúrozásra, vagy épp a G-pont kitartó ingerlésére.

Tuti, ami tuti, azért figyelj a nap-éj egyenlőség aktuális állására, a holdtölte közeledtére, és hogy milyen szöget zárnak be a csillagok az ominózus pillanatban… Néhányan mégis a fejükbe veszik, hogy ez valamiféle szabályozható dolog a részünkről. Annak ellenére is egyfajta önigazolásként élik meg, hogy sokan és sokszor elmondták: közel sem biztos, hogy valaki nagyobb gyönyört él át, amikor ez történik.

Ha te is tudod szabályozni, mikor mennyi ondó távozzon az orgazmus során, akkor azonnal csapj fel szexoktatónak! Ha mégsem, akkor a kedvesedtől se várj el ilyesmit! A nők felelőssége is, hogy megtaláljátok a közös hangot az ágyban. Ha szégyenérzet nélkül tudsz fantáziálni, beszélni és ismered a saját tested annyira, hogy tudd, alapvetően mi okoz örömet neked, nagy baj már nem lehet.

Új, izgalmas felfedezéseket tenni valakivel, aki mellett le tudod vetkőzni a gátlásaidat és önmagad tudsz lenni, fantasztikus dolog. De ha minden kommunikáció befuccsol, a kapcsolat valószínűleg nem lesz hosszú életű.

Nyitókép: Pexels

Élsz-halsz az IgazinNŐ cikkeiért? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mi elküldjük neked a hét legjobb cikkeit, nehogy lemaradj! 🙂

Tovább olvasok