Ha csak az ágyban kellesz, akkor ingyen örömlánynak használnak!

„Én komoly férfi vagyok, de most komoly kapcsolatot nem akarok. Nemrég ért véget egy nyolcéves kapcsolatom. Egyelőre nem vágyom az elköteleződésre. Sok szex, az kell most nekem. Kicsit több mint szex, nem csak egy alkalommal…

Sokszor egy nővel. Ez lehetnél te” – ecsetelte Zoli Zsófinak. Milyen megtisztelő, gondolta a nő. És nem tudta, most tisztelje a férfit, mert őszinte, vagy pont ezért utálja. Mert ma már az is nagy dolog, ha valaki nem áltat, hanem egyenesen megmondja a tutit. Még akkor is, ha rendkívül sértő egy ilyen ajánlat, hiszen csak ennyire tartja a másikat.

Mert árulja már el valaki, mi az, hogy több mint szex, de nem komoly kapcsolat? Ha nem komoly, akkor nem is akar elköteleződni veled. Azért filozofált ezen, mert természetesen ő sem úgy vágott bele az ismerkedésbe, hogy akkor holtomiglan-holtodiglan lesz mindenképpen. De remélte, hogy kölcsönös szimpátia esetén ez alakul majd ki belőle.

Viszont, ha a másik már most elzárkózik ettől a lehetőségtől, akkor abból komoly kapcsolat nem lehet. És hogyan is működik ez a valóságban? Egy ideig csak egymással szexeltek, a több mint szex jegyében? Vagy már közben is nézeget a férfi másokat? Aztán, ha már kiélvezte a társaságod, akkor ajtót mutat? Zsófi sosem értette, miért a párkereső oldalon regisztrálnak ezek a férfiak, ahelyett, hogy egy szexpartnert kereső oldalon keresgetnének.

Én úgy gondolom: mert a lelked nem érdekli őket. Viszont így, hogy társkeresésnek álcázzák az ismerkedést, megússzák a fizetős szexet. Ezért aztán Zsófinak újra és újra csalódnia kell, amikor egy normálisnak tűnő chatelés után kiderül, hogy ismét egy ingyen prosti lehetőségét látták benne. Van, hogy csak a pajzán célozgatásokból jön rá, valójában mire is hajt a másik.

FORRÁS: UNSPLASH

Pedig léteznek már mindenféle igényre kitalált oldalak. Arra ciki regisztrálni az ilyen “komoly” férfiaknak, ide meg nem? Csak élvezetet, és nem társat keresnek. Ráadásul közben meg is bántják azokat a nőket, akik valóban érzelmi elköteleződésre vágynak. Persze ezt a társadalom egy része teljesen normálisnak ítéli meg. Férfi, vannak szükségletei. Csak az ösztöneinek engedelmeskedik.

Minél többet szexel, annál férfiasabbnak érzi magát. Pedig nem ettől leszel becsületes, komoly, férfias férfi. Persze vannak nők, akik abban a reményben mennek bele egy ilyen kapcsolatba, hogy majd időközben hátha beléjük szeret az illető. Ez is megeshet. De ha valaki ennyire fél újra szeretni, nagyobb az esély, hogy csak búfelejtő leszel… Aztán ha kibúslakodta magát, továbbáll.

Te pedig cefetül érzed és utálni fogod magad, amiért belementél egy ilyen kapcsolatba.

Úgy éled majd meg, hogy csúnyán kihasználtak, és saját magadat csaptad be. Hiszen ő már az elején megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Ezért el is hárít minden felelősséget. „Én nem hazudtam” – mondja, amikor idejét érzi annak, hogy továbbálljon. És az fáj majd csak igazán! Ha –  miután veled már “kikomolytalankodta” magát – egy komoly kapcsolatba kezd valaki mással. Egy olyanba, amire te mindig is vágytál…

Nyitókép: Unsplash

Élsz-halsz az IgazinNŐ cikkeiért? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mi elküldjük neked a hét legjobb cikkeit, nehogy lemaradj! 🙂