Ilyen gyorsan még sose mentem el!

2023-05-25 Szerintünk

Majdnem mindenki csinálja, sokan nem vallják be, néhányan egyenesen szégyenkeznek miatta, mások pedig ebből élnek. Mi az? Igen, ez bizony a maszturbálás.

2023-ban még mindig vannak – nemcsak a világ messzi pontjain, de – kis hazánkban is olyan emberek, akik nem merik bevallani, hogy bizony időről időre saját maguk veszik kezükbe az irányítást saját testi gyönyöreik felett. A statisztikák szerint főleg mi, nők vagyunk hajlamosak arra, hogy letagadjuk vagy maximum pironkodva valljunk be egy-két ilyen alkalmat.

Pedig ideje lenne levetkőzni ezeket a tabukat és elfogadni, hogy masztizni bizony nemcsak teljesen természetes, de kifejezetten egészséges is! Párkapcsolaton belül is teljesen normális, ha nem viszitek túlzásba, és nem elvesz az együtt töltött időből, hanem hozzáad ahhoz. Mivel a héten lesz a maszturbálás világnapja (május 28.), eme jeles ünnepről megemlékezendő, kipróbáltam egy izgalmas eszközt, ami eddigi életem során a leggyorsabban juttatott el a csúcsra. Mármint egyedül…

Forrás: Dóra saját képe

A Satisfyer Pro+ G-spot csiklóizgató és G-pont vibrátor első ránézésre nem sokban különbözik a már jól ismert csiklóizgatós “pillangós” vibrátoroktól. Ám ha jobban megnézed, a csiklót izgató résznél nem a megszokott rezgős fej van, hanem újításként egy szívókorongot helyeztek el a rövid karon. Ahogy a korábbi léghullámos csiklóizgató tesztünkből kiderült, a szívó hatás kifejezetten telitalálat, ha a nők kényeztetéséről van szó. Így tehát logikusn adta magát az ötlet, hogy egy “átlagos” G-pontot ingerlő vibrátorra helyezve a léghullámos csiklószívó funkció eszméletlen kombó lesz!

A készülék természetesen teljesen vízálló, így fürdőkádban vagy zuhany alatt is használható. A rezgés és szívás funkcióknak is 10-11 fokozatuk van, ezért nem kell attól félned, hogy elsőre túl erős lesz a hatás. Szép fokozatosan tudsz feljebb kapcsolni, sőt, külön-külön is ki-be kapcsolható a G-pontot izgató, hüvelybe helyezendő rész és a csiklót izgató szívófej. Így ha akarod, csak az egyik, csak a másik vagy egyszerre mindkét funkciót használhatod. A kezelése baromi egyszerű, a gombok hosszan nyomásával ki-be kapcsolható a két különálló motor, rövid megnyomásukkal pedig az intenzitást állíthatod.

Forrás: Dóra saját képe

Érzésre pedig… Huhhhh… Én azt mondom, telitalálat! Mivel sok nő nem tud kizárólag hüvelyi vagy G-pont orgazmussal a csúcsra jutni, nekik kifejezetten főnyeremény lesz, hogy a belső izmok és pontok izgatásán túl, a szívófej a csiklót stimulálja. Olyasmi érzésre hasonlít, mint mikor a párod egyszerre a nyelvével és a kezével is kényeztet.

Forrás: Dóra saját képe

Apropó, párok… Uraim, ha szeretnétek egy kis izgalmat vinni az együttlétekbe, teljesen nyugodtan vessétek be a Satisfyer Pro+ G vibrátort, hiszen együtt játszadozva is hatalmas élmény lehet. Szerencsére a beépített akkumulátor órákon át bírja egy feltöltéssel, így nem kell se elemekkel vacakolni, se áramforrás után kutatni.

Ha pedig a maszturbáció világnapjának jegyében egyedül játszanátok csajok, csak ajánlani tudom! Kényelmes, kellemes, könnyen használható, és állítom, hogy ilyen könnyen még sosem értem a csúcsra egyedül.

Nyitókép: Unsplash

Szponzorált tartalom

Tovább olvasok