Végig tudnál sz*xelni egy hónapot?

Mit szólnál hozzá, ha a pároddal végig kellene sz*xelnetek a decembert? Pontosabban szentestéig minden nap valami másféle, új sz*xuális játékot próbálhatnátok ki?

Egy hónapos sz*x kihívás

 

A különböző sz*x challange-ek önmagukban már nem jelentenek újdonságot. Valaki csak a móka kedvéért próbálja ki, hogy milyen az, ha harminc napon keresztül, minden áldott nap szeretkezik a párjával. Viszont vannak olyanok, akik a kissé kihűlt kapcsolatukba szeretnék visszahozni a tüzet. Hiszen ha mindig csak arra várnának, hogy elkapja őket a hév, akkor nagyon ritkán lennének együtt. Ha kezdetben kissé erőltetve ugyan, de elkezdik a mindennapos sz*xet, akkor szépen lassan maguktól is sokkal könnyebben jön meg hozzá a hangulatuk. Így működik az ember. Tehát az ilyen kis kísérletezéseknek kifejezetten pozitív hatásuk van a párkapcsolatokra.

Ez valójában egy adventi sz*xnaptár

 

Úgy is élvezhetitek a “sz*x kihívás” pozitív előnyeit, hogy számotokra ez nem is kihívás. Általában az szokta a nehézséget okozni, hogy minden nap hangulatba kell jönni, ki kellene találni valamit, ami kicsit feldobja az együttléteket, hogy ne csak amolyan kötelezően letudott feladat legyen. Na, ezeket oldja meg helyettetek a Satisfyer Deluxe adventi naptár. December 1-től 24-ig kis dobozokat bontogathattok, amik 1-1 sz*xis meglepetést tartogatnak.

Pechál Péter saját képe

Nekem az adventi sz*xnaptárról először az jutott eszembe, hogy biztos ablakokból áll, és minden nap teljesíteni kell valamilyen feladatot. Ez viszont valami egészen más, jóval több ennél. A sz*xtársasoknál például több olyan teljesítendő feladat is van, ami számomra inkább vicces, mint erotikus, vagy szerepjátszós, amit én annyira nem élek. Ott persze, ha valami épp nem tetszik, azt ki lehet hagyni, és a következő dobásnál kapsz majd valami számodra is izgalmasat. Viszont egy ilyen naptár esetében, ha az egyik napi feladattal nagyon nem rezonálnál, akkor azért az csalódás lenne. Az a jó a Satisfyer Deluxe adventi naptárjában, hogy minden nap más játékszer van a dobozkákban, és ti döntitek el, hogy hogyan használjátok azokat. Nincs megkötve a kezetek (vagyis van olyan játékszer, ami pont erre szolgál…), de mégis terelgetve vagytok egy irányba, kaptok egy alapötletet.

Próbáljatok ki mindent!

 

Szerintem úgy érdemes ennek nekikezdeni, ha eldöntitek, hogy nyitottak lesztek, és minden doboz tartalmának adtok egy esélyt. Nincs benne semmi olyan ami (nagy) fájdalmat okozna, vagy túl bizarr lenne. Ez egy nagyon jól összeválogatott készlet, ami a sz*xjátékok világában még kezdő kalandozóknak is tökéletes választás lehet. Például lapul a dobozokban egy kis anális gyöngysör, egy másikban anál plug, de olyan kis méretűek, hogy aki soha életében nem próbálkozott ezzel, annak sem lesz kellemetlen a használata. Nem fogja elriasztani, pont arra jó, hogy kiderüljön, tetszik-e neki ezen a területen is a játszadozás. Vagy találtok még a játékszerek között léghullámos csiklóizgatót is, ami szintén újdonság lehet.

Bizony ez a szívecske alakú kütyü a léghullámos csiklóizgató

Aki már jártasabb ezen a téren és kipróbált már ezt-azt, annak azért lehet jó a csomag, mert olyasmiket is tartalmaz, amit maguktól nem biztos, hogy megvennének. Például van a csomagban egy péniszmandzsetta. Ez kinézetre az óvszerre hasonlító, bordázott szilikon cucc. Amit a férfi felhúzhat a farkára, és a kis szilikon bordák, barázdák plusz stimulációt adnak a nőnek. Nekem nem jutna eszembe, hogy ilyet vegyek, vagyis előtte még elég hosszú a lista, hogy mik azok, amiket végigpróbálgatnék. Viszont ha már ott van betéve az egyik napra, akkor miért ne?

Tágítja a sz*xuális látókörötöket

 

Én kifejezetten izgatott voltam a dobozok kibontásánál. Ami tök érdekes, mert nem gondoltam volna, hogy ez ennyire lelkesíteni fog. Plusz valahogy ez így egy nagyon érdekes elegyet alkot. Mert izgatott vagy amiatt, hogy vajon milyen izgalmas dolog lehet a következő dobozban, és mivel ezek sz*xjátékok, ennek rögtön lesz egy sz*xuális töltete is. Ez pedig így együtt szerintem egy elég hasznos hatás. És ahogy már említettem, biztos lesz 1-2 olyan dolog is a csomagok között, amit te nem biztos, hogy levennél a polcról. Szerintem pont ez az a plusz, ami méginkább feldobja ezt az egészet, hogy van benne meglepetés, kicsit átlépés a komfortzónánkon, a felfedezés varázsa.

Pechál Péter saját képe

Ez az amitől garantáltan emlékezetes és élvezetes lehet a decemberetek. Egy plusz tipp: Ha kibontogattátok az összes dobozt, akkor van egy elég komoly kis játékszer gyűjteményetek, amiket együtt használva, kombinálva csaphattok egy elég extra együttlétet. Vagy többet…

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok