Szégyellnem kellene, ha magamhoz nyúlok?

A napokban egy online beszélgetésbe csöppentem, ahol arról volt szó, hogy a maszturbálás mennyire közönséges és gusztustalan dolog.

A csoporttagok közül többen egyetértettek az egyik fő szószólóval, aki indulatosan fejtegette, hogy ha valaki normális párkapcsolatban él, az nem kényszerül effélére. Aztán még hozzáfűzte, csak az nyúl magához, aki annyira béna, hogy nem tud bepasizni/becsajozni. Őszintén mondom, ledöbbentem az illető kijelentésén, akit már régebb óta ismerek, és soha nem tűnt egy begyepesedett, maradi nőnek.

Úgy gondolom, ez egy rendkívül ostoba sztereotípia, hiszen még egy harmonikusan működő kapcsolatban is szükség van néha egy kis önkényeztetésre.

Mindenféle szégyenérzet nélkül, sőt, büszkén jelentem: a maszturbálás hívei közé tartozom. De ez nem volt mindig így. Viszonylag későn, 20 éves koromban kezdtem nemi életet élni. Akkoriban fogalmam sem volt róla, milyen a jó szex, sőt, még orgazmusom sem volt, az egésznek inkább a csábítás, a kaland része tetszett.

Valahogy így voltam a maszturbálással is. Sokáig csak a párom kedvéért tettem meg az ágyban, így akartam még szexisebbnek, izgatóbbnak látszani. Aztán egyszer valaki megajándékozott egy masszírozó vibrátorral, aminek köszönhetően felfedeztem a G-pontomat, és ezzel együtt az önkielégítés valódi értékét.

FORRÁS: UNSPLASH

Ugyanakkor szeretném hangsúlyozni, itt nemcsak arról van szó, hogy magamhoz nyúlni elképesztően jó érzés. Nyilván ez is, ám az önkielégítés sokat segít abban, hogy könnyebben vegyem az akadályokat, és minden területen sikeresebben tudjak működni. Mert az én életem sem habostorta, és adódnak olyan szituációk, amikor nagy szükségem van egy vigasztaló, erősítő simogatásra. Például akkor, amikor…

…képtelen vagyok koncentrálni

Ha túl sok a munkám, vagy nem tudom elvégezni a betervezett feladataimat, akkor elkezdek pánikolni, kapkodni. Ettől persze egyre fokozódik bennem a feszültség és a stressz. Sokszor úgy beleragadok a határidő okozta szorongásba, hogy úgy érzem, mintha prés alá kerültem volna, ahol nincs levegő. Ilyenkor elmegyek futni, vagy befekszem a kádba, és előveszem a vízálló csiklóizgatómat, mert attól mindig megnyugszom. (Nem ér kinevetni. 😊)

Ha nem tudok elaludni

Gyakran előfordul velem, hogy sokáig forgolódom az ágyban, cikáznak a fejemben a gondolatok, zavar az utcazaj, a szomszéd horkolása. Meg úgy általában minden. De szerencsére annyira már ismerem magam, hogy tudjam: megint úrrá lett rajtam a hiszti, amit úgy tudok a leggyorsabban csillapítani, ha megnézek valami szupererotikus filmet, miközben kényeztetem a testemet.

Ha elhagyatottnak érzem magam

A járvány mindannyiunkra hatással vannak, de a társat keresőknek további nehézségekkel kell megküzdeniük, hiszen a koronavírus az ismerkedésnek is csúnyán keresztbe tett. Tagadhatatlan, hogy programok nélkül az én napjaim is sivárabbak, unalmasabbak lettek. Hónapok óta nem randiztam senkivel (a szexről már nem is beszélve), ezért rendeltem pár erotikus kütyüt, hogy feldobjam valamivel a magányos estéimet.

Amikor levert hangulatban vagyok

Néha bal lábbal kelek fel, ilyenkor még a reggeli kávé is alig tud felpörgetni, így szinte az egész napom enerváltan, morcosan telik. Az önkielégítésnek köztudottan pozitív hatása van a hangulatingadozásokra. A szakemberek szerint azok a nők, akik rendszeresen gyakorolják a szóló szexet, lényegesen kiegyensúlyozottabbak és felszabadultabbak. Ezt magam is tanúsíthatom, hiszen az orgazmus hatására rengeteg boldogsághormon szabadul fel bennem, amitől egyből jó kedvem támad. Na, ilyenkor szoktam giccses tájképeket kitenni a Facebookra.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok