Molnár Nini fürdőruháiban garantált az izgalmas nyár!

2021-06-06 Sikk

Molnár Nini elhozta nekünk a 2021-es nyári NINI SWIM fürdőruha kollekciót, ami a szexisség és a fenntarthatóság jegyében készült el.

NINI elárulta, hogy neki mindig is a nők magabiztosságának növelése volt az elsődleges motivációja, így alkotta meg 2015-ben az első siker darabját, a Pombaget is. Az álma, hogy megforduljanak azok a nők után, akik az ő kreációit viselik – egyszerűen csak a kisugárzásuk vagy a különleges kiegészítőik miatt. Így volt ez az idei fürdőruha kollekcióval is.

FORRÁS: NINI

NINI azt akarta elérni, hogy a nők, akik hordják a fürdőruháit, magabiztosnak érezzék magukat. Ezért ebben a kollekcióban megtalálhatóak az egészen szofisztikáltan visszafogott, kényelmes fazonok, valamint a szemet gyöngyörködtető extravagáns darabok is. Így a NINI SWIM-et hordó nők vagy komfortérzetük, vagy különlegességük miatt tűnnek ki a tömegből.

FORRÁS: NINI

A fürdőruha kollekció másik fontos értéke a fenntarthatóság, amire egyébként a táskák készítésénél is nagyon odafigyelt. NINI mindig időtálló fazonokkal és anyagokkal dolgozik, valamint a lokális gyártás is kitétel a tervező számára.

FORRÁS: NINI

Az idei fürdőruhák 100%-ban újrahasznosított anyagokból készültek: a kiváló minőségű, fenntartható ECONYL® újrahasznosított nejlonból.

FORRÁS: NINI

Az újrahasznosítás lényege, hogy a környezetpusztító nejlon hulladékot, mint például a műanyag palackokat vagy a halászhálókat, átalakítják újrahasznosított nejlonná. Ez pontosan olyan, mint a vadonatúj nejlon, de újrahasznosítható, újraalkotható és újraformázható.

FORRÁS: NINI

Nyitókép: NINI