Pocakos, de “sportos” férfi álomnőt keres!

„Okosnak, szépnek, szajhának kell lenni” – hangzik az ismert dalban. És valóban, egyre több elvárással kell szembenéznie a gyengébbik nemnek. Legalábbis én ezt szűröm le azokból a levelekből és bemutatkozókból, amiket a férfiak küldenek a társkereső oldalakon. 

Többnyire pocakos – vagy pocakosodó -, önmagukat mégis sportos testalkatúnak tituláló emberek, akik a kor előrehaladtával az igényeiket nemhogy lejjebb, hanem sokkal feljebb tornázzák. Az a baj, hogy csak a női nemmel szemben, de önmagukkal nem…

Bőszen sorolják, hogy te milyen legyél és milyen ne, de egy szót sem ejtenek arról, ők mit tudnak vagy akarnak nyújtani mindezért. Hívjuk az ilyen egyedet Ferinek. A társkereső tele van Ferikkel. Az ő ideáljuk egy olyan nő, aki tud csirkelevest készíteni, azaz nem árt, ha képes főzni valamit a konyhában – kezdik sorolni. Önmagára és környezetére igényes, ápolt, jó illatú, nőies típust keresnek.

De azért semmiképpen se legyen plázacica, hangsúlyozzák ki. Ugyanakkor legyen szenvedélyes, mert az fontos, folytatják. És legyen egyben szolid és bújós, mert nekik az is fontos. Folyton mosolyogjon, legyen kedves, és természetesen mindig figyeljen oda rájuk. Ne legyen finnyás, szeressen mindent – bár nem tudjuk, hogy ezzel a Ferik vajon a szex bizonyos formáira gondolnak, vagy mondjuk csak arra, hogy ez az álomnő egye meg a pacalt is, ha éppen az van terítéken.

Télen-nyáron szeressen úszni a habokban, mert Feri csak akkor úszik majd a boldogságban. Természetesen legyen autója, mert nehogy azt gondolja, hogy ő, Feri hurcolássza majd a csinos kis fenekét ennek a superwomannek. Számítson csak saját magára, mert egyetlen Feri sem adja kölcsön neki a pöfögő négykerekűjét!

FORRÁS: UNSPLASH

Bár mivel a Ferik úgyis egy otthonszerető hölgyet keresnek, ettől akár el is tekinthetünk, hiszen alapelvárás, hogy inkább ne is menjen sehova. Üljön csak otthon és várja, hogy a teremtés koronája mikor ér haza, ha pedig hazaért, ugrálja körbe! Ezzel kipipálva a “hűséges” jelző is, hiszen így esélye sincs megcsalni Ferit. Azt nem tudom, hogy a Ferik milyen levéláradatra számítanak, és vajon hány nő esik ájultan a karjaikba ilyen elvárások mellett, egyben azonban biztos vagyok.

Olyan nő a világon nincs, amelyik mindegyik feltételnek megfelelne – vagy meg akarna felelni, ha csak neki szabják meg a tökéletességet.

Viszont, ha a Ferik arra koncentrálnának, hogy ők mivel tehetnék boldoggá a lehetséges jövendőbelijüket, akkor a nők talán maguktól superwomanné válnának. Ezért azt üzenem a Feriknek, hogy elvárások helyett inkább bizonyítsák: érdemesek arra, hogy álomnővé váljon mellettük a kiszemelt személy.

Nyitókép: Pexels

Tovább olvasok