Idén nyáron szűk fehér nacit és farmersortot hordok! Teszteltünk: Az első otthoni narancsbőr kezelés, valódi eredménnyel!

2023-05-12 Sikk

A narancsbőr a nők egyik legnagyobb ellensége. Hiába az edzés, hiába figyelünk oda a táplálkozásra, hiába fogyunk, a narancsbőr csak nem akar eltűnni. Személy szerint én hetente többször is koptatom az edzőtermet, a táplálkozásomra is ügyelek, mégis… Azok a ronda kis gödröcskék makacsul tartják magukat. 

Ezért is örültem, hogy lehetőségem volt kipróbálni egy olyan gépet, aminek az a feladata, hogy megszabadítson a narancsbőrtől és simává varázsolja a bőrt a combjainkon, fenekünkön.

Azzal tisztában voltam, hogy valóban léteznek olyan gépek és kezelések, amik segítenek eltüntetni a narancsbőrt, csak ezek szépségszalonokban vagy szépészeti központokban vannak. Tehát előre egyeztetett időpontokban el kell menni, és ki kell fizetni az általában nem túl olcsó kezelést. Próbálkoztam már ilyenekkel, volt hatásosabb és kevésbé hatásos, de egy dolog mindegyikben közös volt: idő- és pénzigényes!

Viszont az otthoni kezelések a legtöbb esetben nem sok pozitív eredményt hoznak… Szóval vagy maradnak a gödröcskék és baromira figyelek arra, hogy nyáros se vegyek fel túl szűk fehér nadrágot (kinek ismerős?), vagy vagyonokat és órákat töltök el szalonokban, az előre egyeztetésről, oda- és visszaútról nem is beszélve.

A lehető legőszintébben mondhatom: vegyes érzésekkel kezdtem neki a kezelésnek, hiszen összehasonlítva egy “kis” otthoni gépet a szalonokban használt hatalmas, milliós eszközökkel, nem voltam biztos benne, hogy eredményes lesz. Viszont úgy voltam vele, hogy mit veszíthetek? Jön a nyár, a fehér szűk nadrágom a farmersorttal együtt lassan előkerül a szekrény mélyéről. Ha nem változik semmi, akkor csak újabb tapasztalatot szereztem, ha viszont tényleg beválik, akkor utóbbi két darabot le sem veszem idén!

Hogyan néz ki egy kezelés?

A használati utasításban pontosan le van írva, hogyan kell mozgatni az adott testrészen a gépet. Nálam a comb és fenék tájéka volt a célzott terület, ezekkel vannak a legnagyobb küzdelmeim, de persze minden más részen is alkalmazhatod őket. Fontos, hogy nem szabad egy ponton hagyni a gépet, hanem folyamatosan mozgatni kell. A gép egyszerre melegít és hoz létre egy nagyon erős vákuumot, amitől odatapad a bőrre.

És akkor itt térnék ki az izgalmas részre! Ahhoz képest, hogy ez “csak egy kicsi otthoni gép” olyan erős szívóhatása van, hogy mondhatni elsőre szinte fájt, amikor elkezdtem használni. Mivel tapasztaltam már hasonlót a szalonos többmilliós gépeknél, nem ijedtem meg, csupán első körben alacsonyabbra kapcsoltam a fokozatot, majd a későbbiekben folyamatosan növeltem. Minél jobban dolgozza el a felhalmozódott zsírcsomókat, annál kevésbé kellemetlen a folyamat.

Viszont, ha te, kedves olvasó, még nem próbáltál ilyen gépet, jobb, ha felkészülsz: nem kellemes élmény, viszont annál hatásosabb! Semmiképpen se ijedj meg! Ahogy edzés közben is érzed a fájdalmat, a kezelés esetén is tudatosítsd magadban, hogy most dolgoztatod a tested a cél érdekében. Nem fogod megbánni!

Szóval azért kellemesnek semmiképpen nem mondanám a folyamatot, egyáltalán nem olyan, mintha egy lazító masszázson vennék részt. Bár ez engem speciel elégedettséggel töltött el, hiszen jó érezni, hogy mindenképpen történik valami.

A gép használata egyébként nagyon egyszerű, a kialakítása is olyan, hogy egyedül is meg tudod csinálni a kezeléseket, nem kell sem a párod, sem a szomszéd segítségét kérned, hogy ugyan már menjenek végig a combodon a narancsbőrtelenítő masinával. (Habár biztos szívesen segédkeznének, miközben bugyiban illegeted magad a nappaliban.)

Heti kétszer kell elvégezni a kezelést, akár tévénézés közben is csinálhatod. Természetesen a hatásos eredmény és a bikini body érdekében nem szabad felhagynod az egészséges táplálkozással és a testmozgással sem. A zsírsejtek szétbombázására viszont sajnos kevés a saláta és a súlyzók. Ha tökéletes (vagy legalábbis sokkal kevésbé gödröcskés bőrt) szeretnél nyárra, mindenképpen próbáld ki!

Én a második hónapnál tartok, és már egész jól látszik a hatása. A kezelést végig dokumentáltam fotókkal, hogy megmutathassam, milyen változást lehet elérni már 2 hónap alatt is. Persze addig nem érdemes abbahagyni, amíg a kívánt eredményt el nem érjük vele. Én is folytatom még a kezelést, kíváncsi vagyok, mennyit javít még a narancsbőrös részeken a következő 1-2 hónapban, mire tényleg felvenném azokat a kritikus ruhadarabokat.

Jól jöhet, ha előre tudod, hogy mennyi idővel a strandszezon előtt érdemes elkezdeni a kezelést, hogy a medence mellett már látványosan simább bőrrel heverészhess. Szerencsére én leszek az, aki ezt leteszteli nektek! 😉

Összefoglalva: én eddig meglepően elégedett vagyok a tapasztalataimmal, tetszik a változás, amit a tükörben (és a fotókon) látok, és baromi kíváncsi vagyok, hogy még egy hónap múlva mennyivel lesz látványosabb az eredmény. Addigra már tombolni fog a nyár, úgyhogy nagyon remélem, hogy elégedetten jelenthetek nektek a fehér sztreccs naciról és a farmersortról. Eddig úgy néz ki, hogy így lesz.

Nektek milyen ruhadarabok testesítik meg a mumusokat nyáron? Van, akinek ugyanígy a fehér nadrágok és sortok a félelmei?

Nyitókép: Unsplash

Termék: DermaGene CelluLift 5in1 Vákuumos Cellulit Kezelő és Feszesítő Gép

Szponzorált tartalom.

Tovább olvasok