Mivel borítanak ki a nők egy huszonéves pasit? - Igazinő | Igazinő

Mivel borítanak ki a nők egy huszonéves pasit?

2021-02-28 Szerintünk

A minap egy huszonéves férfi ismerősömmel beszélgettünk, és mi más jött volna szóba rövid időn belül, mint a párkapcsolat és a nők…?

Szegény nem tudhatta, hogy veszélyes terepre tévedt. Bennem ugyanis azonnal felébredt a szemfüles újságíró, és rövid úton mikroszkóp alá csaptam a lelkét.  Leginkább arról faggattam, mit visel a legnehezebben egy párkapcsolatban. Egy ideig köpni-nyelni nem tudott, de aztán megeredt a nyelve…

A „túlféltés”

„Nem a féltékenységre gondolok, hanem a valódi féltésre. Nem bírom, ha egy nő anyatigrisként viselkedik, és mindentől meg akar védeni. Ne szólítgasson, hogy öltözzek fel jobban, vagy menjek lassabban az autóval, mert ettől kiborulok. Nem anyára van szükségem, hanem egyenrangú partnerre. Ugyanígy ne akarja megszabni azt se, hogy mikor és hová menjek. Nem bírom az állandó kontrollt.”

A kezdeményezés

„Nem mondom, hogy ellenemre van, de mindenképp zavarba hoz, ha egy nő kezdeményez. Valahogy ambivalens érzés: egyrészt elgondolkodtat, hogy mi viszi rá erre. Miért veszi kezébe az irányítást, miért nem várja meg, hogy én lépjek? Másrészt viszont nagyon izgató, ha egy nőnek annyira bejövök, hogy még erre is képes. Szóval, ebben az a kiborító, hogy nem igazán tudok állást foglalni az ilyen viselkedéssel kapcsolatban.”

FORRÁS: PEXELS

Az elköteleződés 

„Úgy gondolom, 21 évesen még nem vagyok abban a korban, hogy elköteleződjek. A mostani barátnőmmel egy éve vagyunk együtt, és szerintem egyformán gondolkodunk erről. Legalábbis eddig azt hittem. Most, hogy azt kérdezed, biztos vagyok-e benne, hát… Igazából sosem beszéltünk erről. Csak valahogy azt reméltem, hogy tudja. Lehet, hogy szóba kéne hoznom egyszer?”

A játszmák

„Nem bírom, ha valaki manipulálni akar. A korábbi kapcsolataimban többször észrevettem, hogy a lányok különböző praktikákat vetettek be. Ha valaki direkt féltékennyé akar tenni, azt például gyerekesnek tartom. Szerintem egy normális csaj nem ezzel akarja fenntartani a párja érdeklődését. Azt sem szeretem, ha nyomást gyakorolnak rám, és érzelmileg zsarolnak. Inkább mondják el őszintén, hogy mit szeretnének, elég a célozgatásokból.”

A duzzogás

„Megőrjít, amikor nem mondja meg a csaj, hogy mi baja van, de látványosan duzzog. Egy biztos: ilyenkor hiába várja, hogy majd turkálok a lelkében és órákig kérdezgetem. Nem fogom. Egyszer megkértem, hogy ossza meg velem őszintén a problémáját – ne várja, hogy könyörögjek!”

Nyitókép: Unsplash