Kívánlak, de idegesítesz – hogy lesz ebből kapcsolat?!

2021-09-12 Esszencia

Kellemes szombat délután volt, amikor az ember körül csak vánszorognak a percek. Zalán elmehetett volna motorozni egyet, vagy leülhetett volna a számítógép elé zombikat halomra ölni. Ő azonban jobb elfoglaltságot keresett.

A régi bandát most is könnyen össze lehetett trombitálni egy rögtönzött házibulira. Gondolkodnia sem kellett, kinek mit írjon, hogy senki ne tudjon nemet mondani egy kis vadulásra. Az egyik üzenetnél azonban megtorpant. Kitörölte, újraírta, majd pedig csak bámulta a kijelzőt. A címzett: Edina. Évek óta ismerte, de még magának is nehezen vallotta be, hogy egyre jobban vonzódott is hozzá.

Némán csodálta a nevetését, amitől neki is jó kedve kerekedett. Megbabonázva hallgatta, ha Edina sztorizott. Egy helyen dolgoztak, így egyre nehezebben tudta leplezni, hogy kiszáradt a szája, amikor megérezte azt a jellemző, enyhe parfümillatot. Néha azon kapta magát, hogy a lány egyenruhája alatt jár a képzelete. A többi lány is csinos volt persze, de Edinában volt valami „extra”, és az esze is mindig a helyén volt.

A nőnek azonban „stabil és tartós” kapcsolata volt, ezt mindenki tudta. Egészen múlt hétfőig, amikor is kialvatlanul, összevont szemöldökkel bevallotta, hogy előző nap szakítottak. Zalán úgy gondolta, ideje, hogy lépjen. A buli jó alkalomnak ígérkezett, annak ellenére, hogy Edina nem tartozott „A Bandához”. A többiek csak felületesen ismerték, és őszintén szólva nem igazán kedvelték.

Szókimondó természetével nem igazán barátkozott könnyen. Eleinte Zalánt is zavarta, hogy a lány nemhogy szabadszájú, de úgy káromkodik, mint egy kocsis. Na meg ott volt a híres “kupissága” is. Bármit bárhol el tudott hagyni, ha pakolt, biztosan eltűnt valami, amit soha többé senki nem talált. Ha pedig belelendült a még Zalán által is csak „ezospiri humbugnak” titulált kedvenc témájába, egyszerűen nem lehetett lelőni.

Az ajkai viszont… milyen gondolatébresztően tudják azt az igazi Edinás, fanyar mosolyt villantani… Zalán gyorsan elküldte az üzenetet. „Este buli nálam? Haverok, kaja, pia. Van kedved?” Edina már percek óta a telefonját nézte, de Zalánt látta maga előtt. A higgadt, vérprofi vendéglátóst. A gáláns úriembert, aki minden helyzetben kifogástalanul udvarias és tisztelettudó. Az erős karjait, izmos vállát, nagy fekete szemeit, érzéki ajkait.

FORRÁS: PEXELS

Sokáig pusztán tárgyilagosan állapította meg, hogy Zalán jó pasi. Mostanában, ahogy az exével, Istivel egyre hűvösebbek lettek a napok, egyértelműbb lett számára, hogy a férfi nemcsak ritka jó beszélgetőpartner eszméletlen humorral, hanem az érzékeit is csiklandozza. Szünetekben olyan természetesen ültek le egymás mellé, mintha mindig összetartoztak volna, de az egy métert mindig tartották.

Vajon az a furcsa kis bizsergés tényleg ott volt közben, vagy csak ő képzeli?

Vajon Zalán valóban nagyobb figyelemmel tünteti ki, mint a többi nőt, vagy csak ő szeretné ezt hinni? Nem tudta eldönteni, az viszont árulkodó jel volt, hogy most először elhívta valahová. Nagyot ugrott a gyomra izgalmában. Jólesne egy kis kikapcsolódás.

Annak ellenére, hogy az Istivel való kapcsolatán már túltette magát, mielőtt valóban véget ért volna, most üres volt a lakás. Egy kis iszogatás, lazulás nem fog ártani. És talán Zalán nos, Zalán főleg a motorjáról fog beszélni. Egy vagyont költött rá, és gyakorlatilag semmit sem drágállt, ha a Szent Motorbiciklihez kellett. Ha többet ivott, az este mindig bonyolult, többnyire alkatrészekről szóló monológokba torkollott, egészen addig, amíg túl részeg nem lett ahhoz, hogy érteni lehessen a szavát.

Márpedig Zalán minden egyes alkalommal sokat ivott. Számára a buli csakis rengeteg alkohollal volt az igazi. Ezek a partik rendszerint úgy végződtek, hogy akadt egy nő, aki felkarolta, és vagy a férfi lakásán, vagy a sajátjában lefektette. Zalán ilyenkor pár napig itt-ott feltűnt ezekkel a hölgyekkel, majd újra azzal büszkélkedett, hogy ő már csak a maga ura marad. A városban lassan nem maradt nő, akinek a józanító kúráján Zalán át ne esett volna.

Edina nagyot sóhajtott, és elkezdte pötyögni az igenlő választ. Néhány óra múlva pedig már ott álltak egymással szemben a bulin. És miközben vágyakozva nézték egymást, mindketten azon tűnődtek: vajon ennyi különbözőséget át lehet-e hidalni egy kapcsolatban…

Nyitókép: Unsplash

KREATÍV ÍRÁS KURZUS PECHÁL PETIVEL!

Ha mindig is érdekelt az írás tudománya, de még sose mertél klaviatúrát ragadni. Ha nem tudod, hogyan, de szeretnéd papírra vetni gondolataidat. Ha titokban csak a fióknak írogatsz, JELENTKEZZ vagy ADD AJÁNDÉKBA a kurzust! 🎄 Részeltekért írj az info@igazino.hu mail címr

Tovább olvasok