Ha megcsalsz, bosszúból lefekhetek mással?

2021-04-02 Esszencia

„Akkora sztorim van! – írta a férje Messengeren. – Elmesélem, ha hazaérek!” Nem válaszolt, reszkető kézzel letette a telefont az asztalra, és tovább öltözködött.

A harisnyát úgy húzta fel, mint a filmekben szokták a dívák: hosszan kinyújtott lábbal, élvetegen. Szexinek akarta érezni magát, dögösnek, bujának – de igazából csak dühös volt. Csalódott, elkeseredett, elveszett. Pár órája találta a bűnjelet a férje kabátjában.

Megszokott mozdulatokkal nyúlt a zsebekbe, hogy kiszedje a papírzsebkendőket mosás előtt, és akkor előkerült a szalvéta… Egy telt női szájat kirajzoló rúzsnyommal, és a következő szöveggel: „Minden éjjel vágyom a testedre!” Szóval nője van! Valami cafka, aki pikáns üzenetekkel hergeli két titkos találka közt.

A fájdalom és a döbbenet minden józan gondolatot kisöpört az agyából. Nem mérlegelt, csak sírt. Az első fél órában keserűen, a másodikban kiábrándultan, a harmadikban tehetetlenül. Aztán felhívta a barátnőit. Ha Dórát elérte volna, ő talán megnyugtatja és higgadtságra inti. De csak Laura vette fel, aki azonnal szemétnek kiáltotta ki a világ összes férfiját, és bosszúra biztatta.

„Roland nem csak bosszút érdemel – szögezte le magában hüppögve, miután letette a telefont. – El is fogok válni. Ha képes volt megcsalni, menjen a ribanchoz, akárki is az! De előtte tudja meg, milyen érzés! Élje át ő is, amit én szenvedek!”

Épp csak magára húzta a piros, dögös fehérneműt, már csengetett is Milán. Egy férfi ismerőse, aki mindig úgy bámulta, és sokszor kétértelmű megjegyzéseket is tett. Tipikus nőcsábász, bárkit, bármikor… Az ilyeneknek sosem dőlt be, de most a célnak megfelel. „Ha akarsz valamit tőlem, egy órán belül gyere” – ennyit mondott a telefonba, Milán máris értette. Nem habozott, nem kérdezett.

FORRÁS: UNSPLASH

„Jó lesz” – mondogatta magának elszántan, miközben az ajtóhoz sietett. A férfi láttán azonban egy pillanatra elszállt a bátorsága. Helyes arca van, jó teste, és szinte lángol a tekintete… valahogy mégis idegen. Belévillant, hogy ő a férjéé, senki másé. Az ő érintését érzi magán kilenc éve, az ő csókját akarja, az ő testét vágyja… De aztán eszébe jutott az árulás, és ettől erőt kapott, ami gondolkodás nélkül vitte előre.

Viszonozta a heves csókokat, úgy szédültek be a szobába, az ágyra. A ruhák alig estek le a földre, a férfi teste már ránehezedett. Próbálta élvezni a mozdulatokat, az újdonságot, a bosszút, de nem ment. A fájdalom nem múlt el, inkább erősebbé vált. „Mit csinálok?” – hasított belé döbbenten, amikor már túl voltak mindenen, és a másik öltözködni kezdett. De aztán belepillantott a tükörbe, és a látvány újra emlékeztette, miért is teszi, amit tesz.

Igen, így fogja fogadni a férjét, aki mindjárt hazaér. Így, egy másik férfi ölelésének a nyomaival a testén. Elkenődött rúzzsal, kiszívott nyakkal, egy szál gyűrött babydollban, amit percekkel ezelőtt egy idegen szaggatott le róla. És a szemébe vágja: „Tudom, hogy megcsalsz, de már vissza is adtam, érted? Én is lefeküdtem valakivel!”

Miután kikísérte Milánt, reszketve leült a feldúlt ágyra, melyen a gyűrött takaró is a heves ölelésekről árulkodott. Elővette a szalvétát, mint bizonyítékot, hogy megvetően a férfi lábához hajíthassa majd. Aztán csak ült mozdulatlanul, míg végül megcsördült a kulcs, és nyílt a bejárati ajtó:

– Helló, édes! – hallotta a férje hangját az előszobából. Még odakint vetkőzött, de már bele is fogott a mesélésbe, ahogy szokta. – Hallod, milyen sztorim van! Tudod, hogy ma estére szervezünk legénybúcsúztatót Lacinak.

Erre a kis menyasszony megkeresett tegnap melóban, hogy nehogy vetkőzős csajt hívjunk a kedvesének! Inkább lepjük meg azzal, hogy sztiptíztáncos helyett ő maga ugrik elő, és ő fog táncolni Lacinak. Még erotikus üzenetet is írt neki rúzzsal, hogy tegyem ki az asztalra a bulin meglepetésnek.

Szerinted? Milyen ciki már ez?! Fogalmam sincs, mit csináljak! Alig vártam, hogy elmeséljem, de tegnap későn értem haza, reggel pedig aludtál, mikor indultam. Szerinted… Mi a franc történt itt?!

– Semmi – válaszolt ő sápadtan. Már mindent értett. A rúzsos üzenet… Laci menyasszonyától van. Az a nő tényleg flúgos, mindig is látszott. De ez semmi ahhoz képest, amit ő tett. Úristen! Megcsalta Rolandot egy tévedés miatt!

– Mi a franc ez rajtad? És… a foltok a nyakadon? Zsuzsa?!

Gondolkodott, mit mondhatna, de semmi értelmes nem jutott eszébe. Lerogyott az ágyra, sírt – aztán reszketve szembenézett a férfival, és belefogott élete legszörnyűbb vallomásába.

Nyitókép: Unsplash

Tovább olvasok